Home TOP NEWS Κεφάλια κάτω και ολοκληρώνουν για τον επαναληπτικό

Κεφάλια κάτω και ολοκληρώνουν για τον επαναληπτικό


Την τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Ανόρθωση θα κάνει το απόγευμα η ομάδα. Προπονητής και παίκτες ξέρουν πως έχουν δημιουργήσει εξαιρετικές προϋποθέσεις για πρόκριση στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου και επιδίωξη τους αύριο είναι να τις εκμεταλλευτούν. Το 2-0 δίνει πολύ σοβαρό προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ όμως κανείς δεν θεωρεί την υπόθεση πρόκριση τελειωμένη.

Άπαντες γνωρίζουν πως είναι απαραίτητο να παρουσιαστούν απόλυτα σοβαροί και να πιάσουν στο γήπεδο καλή απόδοση για να τα καταφέρουν. Στα υπέρ της ομάδας βέβαια είναι και το γεγονός πως αύριο θα παίξει μπροστά σε ένα κατάμεστο ΓΣΠ. Πέραν των 14 χιλιάδων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν ήδη κλείσει θέση στις εξέδρες του γηπέδου με την ατμόσφαιρα να είναι καυτή.

Στα αγωνιστικά ο Λένον μάλλον δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιούστε ο οποίος τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι είναι πανέτοιμοι. Έδωσε ανάσες ο προπονητής στους παίκτες που προορίζει αύριο για την εντεκάδα, έπαιξαν βέβαια και κάποιοι απέναντι στη Δόξα μερικά λεπτά, και αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιάζεται φρέσκια και να δίνει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις της, στους αγώνες οι οποίοι έχουν τη μεγάλη σημασία.

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι.