Home TOP NEWS «Κλείδωσε» η Φέγενορντ – Στο «Αρτέμιο Φράνκι» απόψε η προσοχή μας!

«Κλείδωσε» η Φέγενορντ – Στο «Αρτέμιο Φράνκι» απόψε η προσοχή μας!


Τα πράγματα στην Ολλανδία έχουν εξελιχθεί ιδανικά. Η 4η στη βαθμολογία Τβέντε έχασε το Σάββατο από την Φορτούνα Σιτάρντ, η Φέγενορντ έφερε χθες ισοπαλία 2-2 στο ντέρμπι με την PSV έτσι η διαφορά της ομάδας του Ρότερνταμ από την Τβέντε ανέβηκε στους 6 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της χρονιάς στην Έρεντιβίζιε.

Η Φέγενορντ καπάρωσε τη θέση της στους ομίλους της επόμενης περιόδου, μέσω του πρωταθλήματος της, εξέλιξη θετική για την ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία έχει βάσιμες ελπίδες απευθείας συμμετοχής στους ομίλους, τουλάχιστον του Κόνφερενς Λιγκ. Φτάνει βέβαια να κατακτήσει το κύπελλο.

Αν καταφέρει και η Ρόμα απόψε να πάρει νίκη κόντρα στη Φιορεντίνα στον εκτός έδρας αγώνα που δίνει για την 36η αγωνιστική στην Serie A, τότε κάνει σοβαρό βήμα για απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στην επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Είναι σήμερα 3 βαθμούς μπροστά από την αντίπαλο της και αν την κερδίζει τότε την θέτει μάλλον οριστικά από κάτω της.

Έχουν κάπως περιπλεχθεί βέβαια τα πράγματα στην Ιταλία ύστερα και από τη νίκη της Αταλάντα επί της Σπέτζια χθες ενώ σημαντική νίκη πήρε και η Λάτσιο επί της Σαμπτόρια το Σάββατο. Σήμερα 4 ομάδες διεκδικούν τις δύο θέσεις (5η & 6η) που οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κι εμείς ευχόμαστε πως μία εξ αυτών θα είναι η Ρόμα.

Η βαθμολογία στην Ιταλία: