Home TOP NEWS Μας περιμένει ένα γεμάτο καλοκαίρι!

Μας περιμένει ένα γεμάτο καλοκαίρι!

Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, στην ΟΜΟΝΟΙΑ ρίχθηκαν στην δουλειά και άρχισαν ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική σεζόν η οποία θα είναι και πάλι απαιτητική και δύσκολη, αφού η ομάδα μας θα επιδιώξει να επιστρέψει στην πρώτη θέση, παίζοντας παράλληλα για τρίτη σερί χρονιά σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.


Από το “Ηλίας Πούλλος” αποχώρησαν ήδη έξι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι,  Μάρκο Τσέποβιτς, Ερνέστ Ασάντε, Κίκο, Τόμας Χούμποτσαν, Γιόρντι Γκόμεθ και ο Έρικ Μποτεάκ, ενώ υπέγραψαν με την ομάδα μας επαγγελματικό συμβόλαιο οι Ανδρέας Σάββα και Νικόλας Κυριακίδης.

Φυσικά τα του προγραμματισμού θα έχουν και συνέχεια, αφού κάποιοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Αμπντουλαχί Σέχου, ο Μιξ Ντίσκερουντ, ο Φώτης Παπουλής αλλά και ο Φράνσις Ουζόχο είναι στο περιμένε και στο ακουστικό για αν δουν ποιό θα είναι το μέλλον τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ κι αν θα συνεχίσουν την φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σίγουρα οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον προγραμματισμό της ομάδας μας, θέλουν πρώτα να ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές που είναι ήδη στο υφιστάμενο ρόστερ και ακολούθως να αρχίσουν τις ενέργειες τους για την σωστή στελέχωση της ομάδας μας.

Από την στιγμή που οι πρώτες επίσημες υποχρεώσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα αργήσουν (18 Αυγούστου) είμαστε βέβαιοι ότι, οι ιθύνοντες της ομάδας μας θα εξαντλήσουν όλο αυτό το χρονικό περιθώριο για να προβούν σε σωστές και πάνω απ’ όλα μη βιαστικές κινήσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα έρθουν στο “Ηλίας Πούλλος”