Home TOP NEWS Ο Λανγκ για ΑΕΛ, για τα ματς με Ανόρθωση, το γκολ του...

Ο Λανγκ για ΑΕΛ, για τα ματς με Ανόρθωση, το γκολ του και τον κόσμο!

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και σκόρερ του τέρματος με την Ανόρθωση μίλησε στην κάμερα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ, για τους ημιτελικούς με την Ανόρθωσης, για το γκολ που πέτυχε αλλά και για την παρουσία του κόσμου.


Οι τοποθετήσεις του Λανγκ:

Νέο παιχνίδι για το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΛ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για αυτό; «Θέλουμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας, τις καλές εμφανίσεις και να κρατήσουμε τη θέση μας.»

Τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα πριν από τον τελικό. Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες; «Όπως έχω πει, στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Όμως, όπως έχω πει είναι το πρεστίζ για τους εαυτούς μας και να αποδείξουμε ότι η φετινή σεζόν συμβαίνει μόνο μια φορά. Αυτό που εννοώ είναι ότι στο πρωτάθλημα δεν έχουμε και πολλά να διεκδικήσουμε. Απλά να κρατήσουμε αυτή τη θέση και φυσικά να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες για να προετοιμαστούμε ενόψει του τελικού. Γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος αγώνας για εμάς.»

Βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από το Κύπελλο. Τι κρατάς από τους ημιτελικούς; «Πιστεύω πρέπει να διατηρήσουμε τις ίδιες εμφανίσεις. Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ροή γιατί τα πήγαμε καλά χθες και επίσης τα πήγαμε καλά απέναντι στην ΑΕΛ, αλλά και στα δύο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση. Πιστεύω πρέπει να διατηρήσουμε αυτές τις εμφανίσεις. Όλοι έχουν κίνητρο γιατί να κερδίσεις έναν τίτλο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση οπότε αυτός είναι ο μεγαλύτερος για εμάς. Θέλουμε να παίξουμε καλά και θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι τις επόμενες εβδομάδες, γιατί μόνο το κύπελλο βρίσκεται στο μυαλό μας.»

Πολύ σημαντικό τέρμα για εσένα απέναντι στην Ανόρθωση και πολύ παθιασμένο πανηγυρισμός. Πως ένιωσες για αυτό; «Φυσικά ήταν ωραίο. Να σκοράρεις είναι πάντα κάτι πολύ καλό συναίσθημα. Πρέπει να πω πώς ήταν πολύ έξυπνη κομπίνα γιατί όλοι περίμεναν σέντρα, αλλά ο Λοίζου πήγε πλάγια. Εκεί πιστεύω στο ένας εναντίον ενός είναι ο καλύτερος σε όλο το νησί. Τα έκανε καλά, ήμουν στη σωστή θέση, είχα και λίγη τύχη, ενώ ο Λοίζου έκανε την περισσότερη δουλειά. Από τα τρία μέτρα σε κενή εστία δεν είναι δύσκολο να σκοράρεις. Όμως, είμαι χαρούμενος φυσικά.»

Δύσκολη κατάσταση για την ομάδα μετά την κόκκινη κάρτα, αλλά δείξαμε δυνατό χαρακτήρα και σπουδαία νοοτροπία σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Ποιο είναι το σχόλιο σου; «Ναι δεν ήταν εύκολο πράγμα. Άρχισαν να κυριαρχούν και να μας πιέζουν, ήμασταν λίγο αρνητικοί και παθητικοί μετά την κόκκινη κάρτα. Είχαμε κάποιες δύσκολες καταστάσεις και φυσικά ήταν μια δύσκολη και σκληρή δουλειά να κάνουμε, αλλά πολλές φορές πρέπει να τα κάνεις αυτά. Κατά την άποψη μου αυτά είναι τα βασικά. Να τρέχεις και να παλεύεις είναι τα βασικά στο ποδόσφαιρο. Ήταν καλό που στο ημίχρονο μπορέσαμε να μιλήσουμε λίγο για το πώς θα διαχειριστούμε καλύτερα αυτή την κατάσταση. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω το ελέγξαμε πλήρως και για αυτό μπορέσαμε να προκριθούμε.»

Οι ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι απέναντι στην Ανόρθωση, ενώ και ο κόσμος ήταν πραγματικά καταπληκτικός. Πως βίωσες αυτή την βραδιά; «Είναι πάντοτε καταπληκτικοί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Κυβέρνηση άφησε τους οπαδούς να έρθουν στο γήπεδο. Φυσικά ήταν πολύ παθιασμένοι και ήταν αναμενόμενο όλοι να κάνουν πολύ καλό παιχνίδι. Επίσης, ο αντίπαλος είναι δυνατός είχε πολύ καλές εμφανίσεις και όλα ήταν ιδανικά για να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Οι φιλάθλοι πάντοτε δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα και αυτό τα παιχνίδια είναι τα καλύτερα για να παίζεις ποδόσφαιρο.»

Δείτε το βίντεο με τις τοποθετήσεις του: