Home TOP NEWS Post Game: Από σήμερα μετράμε αντίστροφα για τις 25 Μαΐου!

Post Game: Από σήμερα μετράμε αντίστροφα για τις 25 Μαΐου!


Ήταν μία μαγική βραδιά χθες στο ΓΣΠ. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έζησε άλλη μία ιστορική στιγμή αφού η ομάδα έβγαλε όλους μας ασπροπρόσωπους, με την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό κυπέλλου. Είμαστε ευτυχισμένοι για αυτό το επίτευγμα, ύστερα από μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, όμως σήμερα αυτό πρέπει να κοπάσει. Εξασφαλίσαμε θέση στον τελικό, ΔΕΝ κατακτήσαμε τον τίτλο. Είναι βέβαιο ότι για να τα καταφέρουμε θα χρειαστεί ακόμα ένα βράδυ υπερπροσπάθειας!

Ήταν πάντως εκπληκτικός ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να διαχειριστεί χθες βράδυ η ομάδα, τα δύσκολα δεδομένα που διαμορφώθηκαν στο παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε, κληθήκαμε να παίξουμε σχεδόν ένα ολόκληρο παιχνίδι με ποδοσφαιριστή λιγότερο και από τη στιγμή που ισοφαριστήκαμε νωρίς όλοι αγχωθήκαμε.

Όμως ο χαρακτήρας που έβγαλαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές, η απόλυτη προσήλωση στο πλάνο και στην τακτική του προπονητή, η αυταπάρνηση και η κατάθεση ψυχής από όλους, ήταν τα στοιχεία που έφεραν τη μεγάλη επιτυχία. Τα πήγαν περίφημα όλοι. Ο Φάμπι με τη σταθερότητα του, οι Λανγκ και Χούμποτσαν που δεν έχασαν στιγμή την αυτοσυγκέντρωση τους, οι Λέτσιακς και Σέχου που κυριάρχησαν στις πλευρές τους, ο Μπασιρού που ήταν άρχοντας στο κέντρο μαζί με τον Μιξ, ο Λοβέρα ο οποίος κλήθηκε να αναλάβει έναν πιο αμυντικό ρόλο, ο Μάταβς που δεν στάματησε να πιέζει και να κερδίζει μονομαχίες μπροστά, και βεβαίως ο Λοΐζου ο οποίος διέλυσε μόνος του αμέτρητες φορές στο παιχνίδι τον αμυντικό σχηματισμό της αντιπάλου.

Έδωσαν πολλά και τα παιδιά που μπήκαν στο παιχνίδι κατά την εξέλιξη του. Ζαχαρίου και Κακουλλής όχι μόνο έδωσαν επιθετική φρεσκάδα αλλά βοήθησαν αφάνταστα και στο αμυντικό κομμάτι.

Και βεβαίως ο συγκλονιστικός Πράσινος Λαός. Χρειάστηκε χθες βράδυ να συμβάλει στον αγώνα. Έσπρωξε και στα 90 λεπτά την ομάδα και στο τέλος άξιζε να πανηγυρίσει. Το ξέσπασμα στο τέλος ήρθε φυσιολογικά και πλέον όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου.

Πάμε στον τελικό κυπέλλου για να παίξουμε με τον Εθνικό στις 25 του μηνός. Η ομάδα της Άχνας έχει τον απόλυτο σεβασμό μας και ξέρουμε πως για να την κερδίσουμε θα πρέπει να αποδώσουμε σε υψηλό επίπεδο.

Θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου με την ευχή ότι ο τίτλος θα βαφτεί στο τέλος… πράσινος!