Home TOP NEWS “Θυστιάστηκε” ο Φώτης αλλά…

“Θυστιάστηκε” ο Φώτης αλλά…

Ένας εκ των ποδοσφαιριστών που έβαλε το “στίγμα” του για να έρθει η πρόκριση στον μεγάλο τελικό στα χέρια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν ολοκλήρωσε τον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην Ανόρθωση.


Ο λόγος για τον Φώτη Παπουλή, ο οποίος στο 12ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης “θυσιάστηκε” από τον Νιλ Λένον, βγάζοντας τον από το παιχνίδια για να περάσει στην θέση του τον Χούμποτσαν, για να καλύψει το κενό που άφησε ο Γιούστε ο οποίος αποβλήθηκε στο 9ο λεπτό.

Ο Παπουλής “διψούσε” για μπάλα στον χθεσινό επαναληπτικό με την Ανόρθωση όμως το παιχνίδι γι’ αυτόν τέλειωσε κάπως πρόωρα και άδοξα, ωστόσο δεν θα τα βάψει “μαύρα” για το ότι έγινε χθες, άλλωστε είναι επαγγελματίας και υπόδειγμα ποδοσφαιριστή ο οποίος θέλει μόνο το καλό της ομάδας και να πετυχαίνει τους στόχους της είτε αγωνίζεται, είτε δεν αγωνίζεται.

Ο Ελλαδίτης αλλά και όπως όλοι άλλοι συμποδοσφαιριστές του από σήμερα κιόλας θα σκύψουν ξανά κεφάλι και θα στρωθούν στην δουλειά έτσι ώστε να ολοκληρώσουν αυτό που ξεκίνησαν στον θεσμό, να κατακτήσουν δηλαδή το κύπελλο. Σίγουρα ο Φώτης από την στιγμή που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον ημιτελικό θα περιμένει με αγώνια τον τελικό κόντρα στον Εθνικό έτσι ώστε να μπορέσει να πανηγυρίσει άλλη μια κούπα φορώντας το “τριφύλλι” στο στήθος.