Home TOP NEWS Τελευταία προπόνηση της χρονιάς και… φύγαμε για τελικό!

Τελευταία προπόνηση της χρονιάς και… φύγαμε για τελικό!


Τελειώνει σιγά σιγά η αναμονή. Ένα βράδυ απομένει και αύριο η ομάδα δίνει τον μεγάλο αγώνα. Το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό κρύβει σίγουρα παγίδες όμως περιμένουμε πως η προετοιμασία όλης αυτής της περιόδου, σε αγωνιστικό επίπεδο, φάνηκε στους κρίσιμους αγώνες, ενώ σε ψυχολογικό επίπεδο σε έναν αγώνα όπως τον αυριανό, περιμένουμε να φανεί αύριο. Ο Νιλ Λένον είναι πολύπειρος προπονητής, κρατάει προσγειωμένους τους παίκτες του και τους προετοιμάζει για έναν δύσκολο αγώνα.

Το απόγευμα η ομάδα ολοκληρώνει την προετοιμασία της. Στην τελευταία προπόνηση θα συμμετάσχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Σε ότι αφορά στους δύο που αντιμετώπισαν προβλήματα το τελευταίο διάστημα, Λέτσιακς και Ματάβς, το σκηνικό έχει ξεκαθαρίσει. Ο Σλοβένος επιθετικός είναι καλά και υπολογίζεται διεκδικώντας μάλιστα και θέση στην εντεκάδα ενώ ο Λέτσιακς θα είναι πιθανότατα στην αποστολή.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, η αισιοδοξία είναι διάχυτη ενώ και στις τάξεις του κόσμου επικρατεί παροξυσμός ενόψει του αγώνα. Τελευταίο βράδυ λοιπόν και τελευταία προπόνηση και… φεύγουμε για τελικό!