Home TOP NEWS Ανακεφαλαίωση για πιθανές αντιπάλους

Ανακεφαλαίωση για πιθανές αντιπάλους


Κάνουμε μία ανακεφαλάιωση, τώρα που επισημοποιήθηκε η παρουσία μας στα πλέυ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ σε ότι αφορά στους πιθανούς μας αντιπάλους.

Καταρχάς να πούμε πως έχουν καθοριστεί τα γκρουπ δυναμικότητας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εμάς μας ενδιαφέρει τις θα γίνει στους αγώνες σε 1ο και δεύτερο προκριματικό στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτές είναι οι ομάδες που μπαίνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι ομάδες που θα βρεθούν, μετά τη διεξαγωγή του 1ου προκριματικού, στον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι οι πιθανές αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αυτές που θα αποκλειστούν από τον 2ο προκριματικο γύρο θα τοποθετηθούν στα priority 3 και 4 στα play-off του Γιουρόπα Λιγγκ.

Αυτές είναι οι ομάδες του 2ου προκριματικού – Όσες έχουν αστεράκι δίπλα, θα πρέπει πρώτα να εξασφαλήσουν πρόκριση από τον 1ο προκριματικό.

Πιθανές αντίπαλοι μας είναι και οι ομάδες από το γκρουπ των μη πρωταθλητών, στον 2ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, συμπεριλαμβανομένης και της ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι πιο πάνω 4ις ομάδες που θα αποκλειστούν θα τοποθετηθούν εδώ:

Και οι ομάδες που θα προκριθούν από τα πιο πάνω ζευγάρια στον 3ο του Γιουρόπα θα είναι πιθανές μας αντίπαλοι.

 

Πιο κάτω ο πίνακας:

Στο priority 2 τοποθετούνται οι ομάδες που αποκλείονται από τον 3ο πρόκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν είναι πιθανές μας αντιπάλοι.