Home TOP NEWS Όμιλος Γυναικών – 10 χρόνια στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! (PHOTOS)

Όμιλος Γυναικών – 10 χρόνια στο πλευρό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! (PHOTOS)


Δέκα χρόνια ζωής συμπλήρωσε ο Όμιλος Γυναικών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια ιδέα που γεννήθηκε στην κερκίδα και ακολούθως πήρε σάρκα και οστά. Γυναίκες φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωθούμενες από έντονη θέληση και πείσμα για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, ίδρυσαν τον «ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ». Με γνώμονα, πάντοτε, το καλώς νοούμενο συμφέρον του Σωματείου και των αθλητικών του τμημάτων.

Σήμερα, δέκα χρόνια αργότερα, τα μέλη του Ομίλου έχουν αυξηθεί, η στήριξη προς όλα τα τμήματα του ΑΣΟΛ είναι συνεχής και διαρκής, ενώ οι δραστηριότητες έγιναν ακόμη περισσότερες. Με αφορμή, λοιπόν, την συμπλήρωση δέκα χρόνων ζωής ο Όμιλος πραγματοποίησε εορταστική εκδήλωση στην παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας μας.

Το παρών τους έδωσαν, επίσης, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Γυναικών, ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Μάριος Αργύριδης, το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κ. Νικόλας Γεωργιάδης, Μέλη του Ομίλου Παλαιμάχων, καθώς και ο Κώστας Βασιλείου, ο οποίος πριν από δέκα χρόνια είχε συμμετοχή στη δημιουργία του Ομίλου.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην εκδήλωση είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο του Κυπέλλου που κατέκτησε πριν από λίγες ημέρες η ομάδα μας και φυσικά να σβήσει την πράσινη τούρτα γενεθλίων! Τιμήθηκε μετά θάνατον ο αείμνηστος Νίκος Χαραλάμπους, ενώ βραβείο τιμής ένεκεν παρέλαβε και ο Πάτερ Σάββας.

Παρακολουθήστε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση