Home TOP NEWS Μήνυμα στον Λένον… μέσω Μπέλφαστ

Μήνυμα στον Λένον… μέσω Μπέλφαστ


Ο Νιλ Λένον έχει δηλώσει πως μία από τις θέσεις στις οποίες θα κάνει προσπάθεια η ομάδα να ενισχύθεί, είναι το αριστερό άκρο της άμυνας, φέρνοντας έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος θα αποτελέσει επιπλέον επιλογή πίσω από τον Λέτσιακς.

Ο προπονητής μας έλαβε ωστόσο ένα πολύ δυνατό μήνυμα, στον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην δική του χώρα, τη Βόρεια ιρλανδία. Το έστειλε ο Νικόλας Παναγιώτου.

Ο νεαρός αμυντικός τοποθετήθηκε από τον Νίκο Κωστένογλου στη θέση του αριστερού φουλ-μπακ και ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε εξαιρετικές άμυνες, ανεβάσματα στην επίθεση, σωστές μεταβιβάσεις και ενέπνεε σιγουριά.

Ήταν βέβαια αυτός που έκανε το λάθος στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η Κύπρος όμως ακόμα κι αυτή η φάση ήταν πολύ χρήσιμη. Φάνηκε να μην επηρεάζεται και έδειξε χαρακτήρα αφού η απόδοση του συνέχισε να κυμαίνεται σε ψηλά επίπεδα.

Ενδεχομένως η παρουσία του Νικόλα στον αγώνα της περασμένη Κυριακής να έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τον Λένον, στο κατά πόσον η ομάδα όντως χρειάζεται κάποια προσθήκη για τη θέση του αριστερού μπακ.

Φαίνεται πάντως ότι ο νεαρός γίνεται, με την πάροδο του χρόνου, ολοένα και καλύτερος και όχι μόνο αυτό, δείχνει να μπορεί να ανταποκριθεί σε διαφορετικούς ρόλους μέσα στα παιχνίδια.