Home TOP NEWS Πολυτέλεια στην άμυνα για τον Λένον!

Πολυτέλεια στην άμυνα για τον Λένον!

Απο τις τρεις μεταγραφές που έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ η δύο αφορούσαν για τα μετόπισθεν με τους Άνταμ Μάθιους και Νεμάνια Μίλετιτς να έρχονται για να πλαισιώσουν τους άλλους πέντε ποδοσφαιριστές που ήταν ήδη στο ρόστερ και να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική γραμμή της ομάδας μας.


Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του μπορούν με τις κινήσεις που έγιναν και αναφερόμαστε στους Μάθιους και Μίλετιτς να τρίβουν τα χέρια από ικανοποίηση αφού τον πρώτο τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Σέλτικ, ενώ ο δεύτερος ήταν προσωπική επιλογή του Βορειοϊρλανδού κόουτς.

Πάντως και οι δύο ποδοσφαιριστές που έρχονται στην ομάδα μας έρχονται να προσφέρουν περισσότερη πολύτελεια και άνεση στον Νιλ Λένον καθώς είναι ποδοσφαιριστές που μπορούν να αγωνιστούν και σε άλλες θέσεις εκτός από την φυσική τους, όπως φυσικά και μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που ήδη είναι στο ρόστερ της ομάδας μας.

Με το πιο πάνω λοιπόν ο Νιλ Λένον θα μπορεί να “παίξει” με σχηματισμούς αναλόγως παιχνιδιού και ταυτόχρονα κατά την διάρκεια κάποιου αγώνα αναλόγως το πως θα πηγαίνει μπορεί να διαφοροποιήσει τα πλάνα του από την στιγμή που υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν σε περισσότερες από μία θέσεις.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την άμυνα και τις θέσεις στις οποίες μπορούν να αγωνιστούν.

Οι νεοφερμένοι:

Άνταμ Μάθιους: Η φυσική του θέση είναι στα δεξιά αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί τό ως αριστερός μπακ, όσο και ως δεξιός μέσος.

Νεμάνια Μίλετιτς: Η φυσική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός αλλά μπορεί να καλύψει και την δεξιά πτέρυγα ως δεξιός μπακ.

Οι ποδοσφαιριστές που ήταν ήδη στο ρόστερ:

Πάρης Ψάλτης: Οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται είναι όπως τον Άνταμ Μάθιους. Η φυσική του θέση είναι θέση αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα αριστέρα αλλά και σαν δεξιός μέσος.

Γιαν Λέτσιακς: Ο Γιαν Λέτσιακς είναι καθαρά αριστερός μπακ, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και πιο μπροστά ως αριστερός μέσος. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής τον είδαμε μόνο ως αριστερό μπακ θέση από την οποία πρόσφερε πάρα πολλά κι αναμένουμε να προσφέρει κι άλλα.

Έκτορ Γιούστε: Ο Έκτορ Γιούστε είναι καθαρά αμυντικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει καλά και στις δύο θέσεις της άμυνας (RCB – LCB). Φυσικά ο Ισπανός μπορεί να αγωνιστεί και λίγο πιο μπροστά ως αμυντικός μέσος όταν τον χρειαστεί η ομάδα.

Νικόλας Παναγιώτου: Ο νεαρός άσσος της ΟΜΟΝΟΙΑ που παιχνίδι με παιχνίδι έδειξε εξαιρετικά στοιχεία μπορεί να αγωνιστεί στις δύο θέσεις της άμυνας, ως αμυντικός μέσος που τον είδαμε να παίζει εκεί, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αριστερός αμυντικός.

Άνταμ Λανγκ: Ο Άνταμ Λανγκ αγωνίζεται κυρίως στις δύο θέσεις του κέντρου της άμυνας, ωστόσο σε κάποια παιχνίδια τον είδαμε να αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ. Φυσικά στα δεξιά αγωνίστηκε λόγω ανάγκης και ήταν μια θέση στην οποία δυσκολεύτηκε αρκετά να αντεπεξέλθει.