Home TOP NEWS Τα χρήσιμα φιλικά και… η πρόβα τζενεράλε!

Τα χρήσιμα φιλικά και… η πρόβα τζενεράλε!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζονται οι διεργασίες για την εξεύρεση των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν για να ενισχύσουν το ρόστερ και να βοηθήσουν την ομάδα μας να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο σε Κύπρο και Ευρώπη.


Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουμε προς την περίοδο της προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναμένουμε ότι, θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις των μεταγραφών τις οποίες περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία ο κόσμο της ομάδας μας.

Η τεχνική ηγεσία θέλει να πάει στο βασικό στάδιο της προετοιμασία με το ρόστερ να είναι σε μεγάλο βαθμό συμπληρωμένο, έτσι ώστε μέσα από τα φιλικά που θα δώσει να μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τις επίσημες υποχρεώσεις που θα ακολουθήσουν.

Αναμένεται να γίνουν δυνατά φιλικά στην Πολωνία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ ένα φιλικό θα γίνει και στην Κύπρο πριν από την αναχώρηση της ομάδας μας για την Πολωνία.

Μια καλή πρόβα τζενεράλε όμως για το σύνολο του Νιλ Λένον θα είναι η αναμέτρηση που πολύ πιθανόν θα προηγηθεί των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στα Play-off του Europa League με τον πρωταθλητή Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.