Home TOP NEWS Θα μας πιάσουν ξανά στον ύπνο!

Θα μας πιάσουν ξανά στον ύπνο!

Μετά την μεταγραφή του Μπρούνο Φελίπε την γενέθλια ημέρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (4/6), δεν έχουμε κάποια άλλη σημαντική εξέλιξη στο κεφάλαιο μεταγραφές και ενίσχυση της ομάδας μας.


Πάντως σήμερα υπήρξε κινητικότητα στον τύπο, αφού γράφτηκ το όνομα του Μαουρίσιο που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η πληροφόρηση που είχαμε είναι ότι, ο ποδοσφαιριστής του “τριφυλλιού” της Ελλάδας δεν απασχολεί την ομάδα μας.

Απο εκεί και πέρα η ομάδα προγραμματισμού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δουλεύει καθημερινά και εντατικά και σε συνεργσία με τον προπονητή, Νιλ Λένον, είναι συνεχώς στην αναζήτηση των επόμενων ποδοσφαιριστών που θα έρθουν να φορέσουν “τριφύλλι”.

Το ψάξιμο των ανθρώπων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επικεντρώνεται για ποδοσφαιριστή/ες που θα έρθουν για το κέντρο της άμυνας, για επιτελικό μέσο, αλλά και για ένα δεινό στράικερ που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην επιθετική γραμμή.

Μέχρι τις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά και την προετοιμασία υπάρχει χρόνος για να στηθεί το ρόστερ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σίγουρα η επιλογή των ποδοσφαιριστών που θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα μας δεν θα γίνει βεβιασμένα.

Με τον τρόπο που έκλεισε η ομάδα τον Μπρούνο Φελίπε εικάζουμε ότι, έτσι θα κινηθούν και για τους επόμενους στόχους, χωρίς δηλαδή να διαρρεύσει κάποιο όνομα πιάνοντας μας ξανά στον ύπνο.