Home TOP NEWS Άμυνα, δημιουργία… γκολ! – Φέτος θα δούμε έναν Μιξ σε άλλο επίπεδο

Άμυνα, δημιουργία… γκολ! – Φέτος θα δούμε έναν Μιξ σε άλλο επίπεδο


Ένας τρομερά ποιοτικός ποδοσφαιριστής ο οποίος πέρσι δεν μπόρεσε να δώσει πολλά πράγματα στην ομάδα, ένεκα και της κακής της πορείας στο πρωτάθλημα και της γενικότερης μέτριας παρουσίας της. Ο Μιξ Ντίσκερουντ ωστόσο είχε και τα καλά του διαστήματα πέρσι, μπόρεσε τουλάχιστον να μας δείξει πως είναι ποδοσφαιριστής με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, πολύ καλή μεταβίβαση και έφεση στη δημιουργία ενώ και αμυντικά στην καλή του μέρα μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στον χώρο του κέντρου.

Είδαμε και δύο γκολ του πέρσι. Ένα κόντρα στο Αποέλ και άλλο ένα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ στη β’ φάση. Είναι ποδοσφαιριστής που ψάχνει το τελείωμα της φάσης και δεν διστάζει να κάνει σουτ όταν του δοθεί η ευκαιρία. Ήταν μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις άτυχος πέρσι. Θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα τέρματα.

Στα πλάνα πάντως που ανέβασε χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ, από την προπόνηση, ο Μιξ σκοράρει. Παίρνει μπάλα μπροστά στο τέρμα, και νικάει με σουτ τον Φάμπι.

Από τη στιγμή που ο Λένον επέλεξε να προτείνει στη διοίκηση να του ανανεωθεί το συμβόλαιο και μάλιστα για δύο χρόνια, πάει να πει πως τον πιστεύει πολύ. Και με τη δουλειά που θα κάνει αυτό το καλοκαίρι ενδέχεται να μας δείξει ένα άλλο, πολύ καλύτερο πρόσωπο από το περσινό!