Home TOP NEWS Δουλειά χωρίς σταματημό – Σαββατοκυρίακο στο «Ηλίας Πούλλος» η ομάδα

Δουλειά χωρίς σταματημό – Σαββατοκυρίακο στο «Ηλίας Πούλλος» η ομάδα


Είναι βεβαρημένο το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών αυτό το διάστημα. Προερχόμενοι από ένα αρκετά καλό διάστημα διακοπών, στρώθηκαν στη δουλειά από τις 4 Ιουλίου και προετοιμάζονται για τη νέα χρονιά.

Χθες ολοκληρώθηκε η παραμονή της ομάδας στην Κυπερούντα. Η ομάδα επέστρεψε στη βάση της και μέσα στο Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις. Θα συγκεντρωθούν οι ποδοσφαιριστές σήμερα και αύριο στο προπονητικό κέντρο, πριν το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς.

Ο Λένον μαζί με τους συνεργάτες του έχουν καταρτίσει το πλάνο τους το οποίο είναι προσαρμοσμένο ώστε να παρουσιστεί η ομάδα έτοιμη στα Ευρωπαϊκά. Μίλησε μάλιστα ο Λένον δίνοντας μας μία ιδέα. Η περίοδος αυτή επικεντρώνεται στο να ανεβάσουν οι παίκτες το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης και των αντοχών τους και αργότερα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει περισσότερο μπάλα και ποδόσφαιρο, όταν και θα στραφούν οι προπονήσεις περισσότερο στο τεχνικό και το τακτικό κομμάτι.

Προπονήσεις λοιπόν αυτό το διήμερο για την ομάδα, κι ενώ όλοι αναμένουμε να πάρουμε μία πρώτη γεύση από αυτήν, μεθαύριο Δευτέρα στο ΓΣΠ.