Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο 1-1 σε ένα καλό παιχνίδι

Ημίχρονο 1-1 σε ένα καλό παιχνίδι


Μέχρι το 30ο λεπτό παρακολουθήσαμε τον αγώνα στο πρώτο μέρος αφού ένα τεχνικό πρόβλημα διέκοψε τη ζωντανή μετάδοση. Πάντως στο διάστημα που παρακολουθήσαμε τον αγώνα έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανοικτό με αρκετές φάσεις για γκολ και για τις δύο ομάδες. Ο Λένον παρέταξε ένα δυνατό σχήμα στο πρώτο ημίχρονο ενώ οι Μπάρκερ και Λοΐζου έμειναν εκτός αποστολής.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ με τον Μίλετιτς ενώ ο ΠΑΣ ισοφάρισε νωρίς.

Οι φάσεις:

Πολύ καλό ανέβασμα του Λέτσιακς στο 3ο λεπτό, έφτασε έξω από την περιοχή έκανε σουτ όμως δεν το έπιασε καλά. Κέρδισε όμως κόρνερ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε στο 5ο λεπτό ο Μπρούνο. Ο Λέτισας σέντραρε από αριστερά, η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε λανθασμένα στο ύψος του πέναλτι από όππου ο Μπρούνο μόνος του έκανε σουτ έξω.

Στο 9ο λεπτό ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Μίλετιτς έπιασε κεφαλιά και σκόραρε για το 1-0

Στο 15ο λεπτό ο Λόλης ισοφάρισε για τον ΠΑΣ. Έγινε λάθος από τον Λέτσιακς, πήραν μπάλα οι αντίπαλοι, βγήκε κάθετη πάσα για τον Κιάκο ο οποίος μπροστά στον Φαμπιάνο πλάσαρε για το 1-1.

Ο Παπουλής πήρε μπάλα από απόσταση και ανέβηκε κάποια μέτρα για να φτάσει έξω από την περιοχή και να πλασάρει άστοχα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λέτσιακς στο 28ο λεπτό όταν ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ στο δέυτερο δοκάρι, ο Λέτσιακς έκανε από κοντά κεφαλιά για να αποκρούσει εντυπωσιακά με τα πόδια ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Σουτ από τον Σόρια, ο Φαμπιάνο έπεσε και απέκρουσε.