Home TOP NEWS Κακή χρονιά αλλά… ο 12ος ήταν εκεί!

Κακή χρονιά αλλά… ο 12ος ήταν εκεί!

Η ΚΟΠ έδωσε στην δημοσιότητα τα εισιτήρια που διατέθηκαν στην περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα. Έδωσε αναλυτική κατάσταση για κάθε αγωνιστική, αλλά και τον αριθμό εισιτηρίων που διέθεσαν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν η κάθε ομάδα. Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας φιγουράρει ο Αποέλ και στην αμέσως επόμενη θέση βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία διέθεσε συνολικά 66,909.


Δεν θα σταθούμε στο ποια ομάδα είναι πρώτη στην σχετική λίστα, εμείς θα σταθούμε ότι σε μια κακή χρονιά όπως εξελίχθηκε για την ΟΜΟΝΟΙΑ στο πρωτάθλημα, ο Πράσινος ΛΑΟΣ στάθηκε “ασπίδα” δίπλα στην ομάδα. Οι φίλοι της ομάδας μας μπορεί να πληγώθηκαν για το πως κύλησε η περσινή σεζόν, όμως έδειξαν για άλλη μια φορά την αφοσίωση τους και την αγάπη τους που τρέφουν γι’αυτή την ιδέα που ονομάζεται ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το αξιοσήμειωτο είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στην δεύτερη θέση στην λίστα με τα εισιτήρια και μάλιστα μπροστά από τον πρωταθλητή Απόλλωνα και παράλληλα ανάμεσα σε ομάδες που αγωνίζονταν στην πρώτη εξάδα και είχαν στόχους στο πρωτάθλημα.

Πάντως είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι αν η ομάδα μας είχε την πορεία που είχε όταν κατέκτησε την πρώτη θέση, αλλά και το πρωτάθλημα και με τον ενθουσιασμό που υπήρχε στις τάξεις των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν θα βρισκόταν στην δεύτερη θέση στα εισιτήρια αλλά θα φιγούραρε σίγουρα στην πρώτη θέση με την δεύτερη ομάδα να μας κοιτάζει από πολύ μακριά.

Οι αριθμοί σε κάποια στιγμή θα ξεχαστούν, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έδειξε ποιος είναι και ότι μπορεί να κάνει “Ηφαίστειο” το ΓΣΠ, αλλώστε αυτό έπραξε και στα παιχνίδια κυπέλλου με ΑΕΛ (προημιτελικό), Ανόρθωση(ημιτελικό) και Εθνικό Άχνας(τελικό) καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνες της σεζόν που πέρασε.