Home TOP NEWS Οι υπογραφές συμβολαίων του Μάθιους και οι πρώτες τοποθετήσεις του

Οι υπογραφές συμβολαίων του Μάθιους και οι πρώτες τοποθετήσεις του

Ο Ουαλός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άνταμ Μάθιους υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ και ακολούθως παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ομάδας μας.


Οι δηλώσεις του:

Πως νιώθεις μετά τη μεταγραφή σου στην ΟΜΟΝΟΙΑ; “Είμαι πολύ χαρούμενος. Προφανώς είναι μια νέα πρόκληση. Δεν γνωρίζω τη χώρα, αλλά έχω εργαστεί με τον προπονητή μας προηγουμένως. Πιστεύω αυτό θα με βοηθήσει σε μία νέα χώρα. Είναι ζέστη και χρειάζομαι χρόνο για να το συνηθίσω, όμως ανυπομονώ για τη νέα πρόκληση.”

Εσύ και ο κ.Λένον γνωριζόσασταν από τον καιρό που αγωνιζόσουν στη Σέλτικ. Αυτός ήταν ο κύριος λόγος για να δεχθείς την πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ; “Ναι. Προφανώς βοήθησε αυτό γιατί έπαιξα το καλύτερο μου ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του. Φαίνεται ότι του αρέσω ποδοσφαιρικά και εγώ το ίδιο. Εύχομαι να αγωνιστώ όσο καλά το έκανα και με τη Σέλτικ.”

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος με ψηλόυς στόχους και ο κόσμος έχει τεράστιες απαιτήσεις από την ομάδα. Πως νιώθεις για το γεγονός αυτό; “Όπως έχω πει και πριν, βρισκόμουν στη Σέλτικ παλαιότερα. Εκεί όπου η βάση των φιλάθλων είναι παρόμοια με αυτήν εδώ. Θέλουν επιτυχίες, χρειάζονται τις επιτυχίες. Πήρα μια μικρή γεύση από τον κόσμο τις προάλλες. Είναι λίγο “τρελοί”, όμως φαίνεται ότι η στήριξη τους θα είναι πολύ ζεστή και ανυπομονώ να αγωνιστώ και ελπίζω να έχουμε επιτυχίες.”

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα σου που θα αγωνιστείς μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο. Πως περιμένεις να είναι αυτή η εμπειρία; “Ναι, είναι λίγο άγνωστη. Αλλά όπως έχω πει ανυπομονώ για αυτήν. Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να προσαρμοστώ, όμως στην ομάδα βρίσκεται και ο Μπράντον (Μπάρκερ) και το γεγονός αυτό θα με κάνει να προσαρμοστώ πιο γρήγορα. Υπάρχει ακόμη ένας Βρετανός παίκτης και ανυπομονώ για αυτό. Ναι, είναι η πρώτη μου φορά, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για να ξεκινήσω.”

Τι μπορείς να υποσχεθείς στον κόσμο μας; “Ευελπιστώ να φέρουμε επιτυχίες. Μου αρέσει να επιτίθεμαι, μου αρέσει να αμύνομαι. Ελπίζω να μοιράσω κάποιες ασίστ για να σκοράρουν οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω να αρέσει στους φιλάθλους να με βλέπουν να αγωνίζομαι και περιμένω πώς και πώς να παίξω μπροστά τους.”

Το βίντεο: