Home TOP NEWS Καθυστέρηση ναι μεν… αλλά!

Καθυστέρηση ναι μεν… αλλά!


Από την τελευταία μεταγραφή που ήταν αυτή του Μπράντον Μπάρκερ στις 30 Ιουνίου, εκ τότε υπάρχει νηνεμία με το κομμάτι του προγραμματισμού να παραμένει στάσιμο και το ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μοιάζει “στείρο” χωρίς κάτι νεότερο.

Δεν διαφωνούμε με τον κόσμο και συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του που βλέπουν τον χρόνο να περνάει και το ρόστερ της ομάδας, ενώ χρειάζεται περισσότερο “εμβολιασμό” σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις να μην γεμίζει και να μην ανακοινώνονται ποδοσφαιριστές.

Φυσικά… η ομάδα προγραμματισμού δεν είναι ότι έχει παραδώσει τα “όπλα”. Οι άνθρωποι που δουλεύουν για την ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά και χωρίς καμία διακοπή ψάχνοντας τις καλύτερες δυνατές περιπτώσεις για να τις φέρουν στο “Ηλίας Πούλλος”, άλλωστε αυτό το είδαμε και στις περιπτώσεις με τους τέσσερεις που προηγήθηκαν. Ήταν οι πρώτοι στόχοι για την ΟΜΟΝΟΙΑ και κατάφεραν χωρίς καν να βγει το όνομα τους προς τα έξω να αποσπάσουν τις υπογραφές τους και να τους ντύσουν στα “πράσινα”.

Όσον αφορά την καθυστέρηση των επόμενων ανακοινώσεων θα πρέπει πρώτα – πρώτα όλοι ανεξαιρέτως να δείξουμε υπομονή. Διδαχθήκαμε και στο παρελθόν ότι, τα δύνατα ονόματα δεν μπορούν να κλείσουν με την μία, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που θέλουν να ζυγίσουν τα δεδομένα πριν πάρουν την οποιαδήποτε απόφαση και να δουν τις προτάσεις που έχουν ενώπιον τους κι ακολούθως να κάνουν τις επιλογές τους.

Ναι συμφωνούμε ότι σε λίγο καιρό μπαίνουμε στον μήνα αγωνιστικών υποχρεώσεων, ωστόσο η ομάδα μας τώρα έχει ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και μπορεί κι απ’ εδώ και πέρα να προσθέσει ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της, οι οποίοι θα έχουν σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα για να προετοιμαστούν, άλλωστε αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αν θυμηθούμε και την περίπτωση Μιξ και Μπασίρου την περσινή σεζόν.

Σίγουρα θα πρέπει να πιστώσουμε και τον Νιλ Λένον. Σε περίπτωση που καλυφθούν όλες οι θέσεις που απομένουν και δει πράγματα στα φιλικά που θέλει να τα αλλάξει δεν θα μπόρει να το πράξει. Ο Βορειοϊρλανδός ίσως να περιμένει μέσα από τα φιλικά να δει πως θα ανταποκριθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές του σε όλες τις θέσεις που τους προορίζει, έτσι ώστε να έχει ακόμη καλύτερη εικόνα, να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα κι αναλόγως να δώσει το “πράσινο” φως για την κάλυψη θέσεων ποιυ χρειάζεται ενίσχυση η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Του Παναγιώτη Τούμπα