Home TOP NEWS Λεάντρο: “Είχαμε καταφέρει πολλά ως ομάδα! Δεν θα ξεχάσω την υποστήριξη του...

Λεάντρο: “Είχαμε καταφέρει πολλά ως ομάδα! Δεν θα ξεχάσω την υποστήριξη του κόσμου που ήταν απίστευτη”

Ένας ιδιαίτερα αγαπητός ποδοσφαιριστής στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο παλαίμαχος πλέον άσος Λεάντρο Μαρκολίνι μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα σπορ» με τον Χρίστο Παπακώστα.


Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιρίστης (με ουγγρικό διαβατήριο) πολυθεσίτης παλαίμαχος άσος που αγαπήθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αναφέρθηκε σε πολλά και ενδιαφέροντα όχι μόνο για την πενταετία 2010-2015 που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά:

Τι κάνει τώρα: «Όταν έφυγα από την Ομόνοια επέστρεψα στην Ουγγαρία και τη Φερεντσβάρος. Έπαιζα για περίπου τρία χρόνια εκεί και μετά ανέλαβα πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και ακολούθως στη Β’ ομάδα και βοηθώ ως προπονητής αυτές τις ομάδες».

Τι θυμάται από την αποχώρησή του από την ΟΜΟΝΟΙΑ: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ όχι μόνο εκείνη τη στιγμή αλλά όλα όσα έζησα για πέντε χρόνια στην ομάδα. Την υποστήριξη του κόσμου που ήταν απίστευτη. Από τον καιρό που αποχώρησα επέστρεψα φέτος και ντρεπόμουν. Όταν επισκέφθηκα την Κύπρο για διακοπές με ρωτούσαν οι φίλοι της ομάδας γιατί δεν επιστρέφω. Είχαμε καταφέρει πολλά ως ομάδα. Ήταν δύσκολη η απόφαση να φύγω. Για τρεις νύχτες δεν κοιμήθηκα».

Για τον Τζούριακ: «Αυτός ήταν που με πρότεινε στην Ομόνοια και τον Ευαγόρα Χριστοφή που ήταν στο τμήμα σκάουτινγκ της Ομόνοιας. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, μέσα σε μια βδομάδα πήρα την απόφαση να έρθω στην Κύπρο».

Για το Νεόφυτο Λάρκου: «Δουλεύει καλά, του αρέσει η πειθαρχία. Θυμάμαι πως ήταν πάρα πολύ οργανωμένος και είχε καλό έλεγχο των αποδυτηρίων. Ήταν καλός προπονητής όμως ο ρόλος του Αθλητικού Διευθυντή του πάει περισσότερο. Θεωρώ ότι είναι πιο αποτελεσματικός σε αυτό, γιατί είναι πολύ καλός σε θέματα οργάνωσης»

Για τις επιτυχίες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Παρακολούθησα αρκετά ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος, κυρίως όμως της Ομόνοιας. Είμαι χαρούμενος που κατάφερε η Ομόνοια να μπει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, κατέκτησε το πρωτάθλημα πρόπερσι και το κύπελλο πέρσι».

Για Μπεργκ και Μαρίνο Τζιωνή: «Έκανε εξαιρετική δουλειά, δούλεψε και εδώ στην Ουγγαρία. Είχε κάνει πολύ καλή οργάνωση στην Ομόνοια. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει η Ομόνοια με τα νεαρά παιδιά. Και τότε που αγωνιζόμουν εγώ στην ομάδα έπαιζαν αρκετοί Κύπριοι παίκτες. Υπάρχουν καλοί παίκτες, όπως ο Τζιωνής για τον οποίο ενδιαφερθήκαμε στην Φερεντσβάρος και μιλήσαμε με τον μάνατζέρ του πριν πάει στις ΗΠΑ».