Home TOP NEWS Match Report: Φιλική νίκη με την ομάδα να δείχνει σιγά σιγά αγωνιστικό...

Match Report: Φιλική νίκη με την ομάδα να δείχνει σιγά σιγά αγωνιστικό ανέβασμα


Πολύ περισσότερα πράγματα έδειξε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ σε σχέση με το πρώτο φιλικό στην Κύπρο κόντρα στην Χάποελ Χάιφα και πήρε φιλική νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1. Χρησιμοποιήθηκαν 22 ποδοσφαιριστές στο φιλικό με τους παίκτες μας να βγάζουν σε ολόκληρο το 90λεπτο πολλή ενέργεια. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με φάσεις και για τις δύο ομάδες και με τα δύο τέρματα να σημειώνονται νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και το νικητήριο του Κακουλλή λίγο πριν το τέλος του αγώνα. Είχε ανοίξει το σκορ ο Μίλετιτς.

Είδε όσα ήθελε να δει ο Λένον ο οποιος άφησε σήμερα εκτός τους Λοΐζου και Μπάρκερ . Επόμενο φιλικό την Τρίτη με την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Α’ Ημίχρονο:

Πολύ καλό ανέβασμα του Λέτσιακς στο 3ο λεπτό, έφτασε έξω από την περιοχή έκανε σουτ όμως δεν το έπιασε καλά. Κέρδισε όμως κόρνερ.

Τεράστια ευκαιρία έχασε στο 5ο λεπτό ο Μπρούνο. Ο Λέτισας σέντραρε από αριστερά, η άμυνα του ΠΑΣ έδιωξε λανθασμένα στο ύψος του πέναλτι από όππου ο Μπρούνο μόνος του έκανε σουτ έξω.

Στο 9ο λεπτό ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ, ο Μίλετιτς έπιασε κεφαλιά και σκόραρε για το 1-0

Στο 15ο λεπτό ο Λόλης ισοφάρισε για τον ΠΑΣ. Έγινε λάθος από τον Λέτσιακς, πήραν μπάλα οι αντίπαλοι, βγήκε κάθετη πάσα για τον Κιάκο ο οποίος μπροστά στον Φαμπιάνο πλάσαρε για το 1-1.

Ο Παπουλής πήρε μπάλα από απόσταση και ανέβηκε κάποια μέτρα για να φτάσει έξω από την περιοχή και να πλασάρει άστοχα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Λέτσιακς στο 28ο λεπτό όταν ο Μπρούνο εκτέλεσε κόρνερ στο δέυτερο δοκάρι, ο Λέτσιακς έκανε από κοντά κεφαλιά για να αποκρούσει εντυπωσιακά με τα πόδια ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ.

Σουτ από τον Σόρια, ο Φαμπιάνο έπεσε και απέκρουσε.

Β’ Ημίχρονο

Ουζόχο, Ντίσκερουντ, Κακουλλής, Χρίστου και Ζευκής μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση των Φαμπιάνο, Μπασιρού, Μάταβς, Παπουλή και Μπρούνο

Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασε ο ΠΑΣ στο 52ο λεπτό με τον Ροσέρο ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε στην εστία όμως ο Λανγκ στάθηκε μπροστά στην εστία και έσωσε.

Στο 53ο λεπτό ο Ροσέρο πήρε πάσα μέσα στην περιοχή και σούταρε άστοχα.

Στο 55ο λεπτό ο Λέτσιακς εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Αθανασίου σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Ευκαιρία έχασε ο Ροσέρο σε τετ-α-τετ με τον Ουζόχο

Στο 59ο λεπτό μπήκαν στο παιχνίδι οι Γιούστε και Ψάλτης στη θέση των Λανγκ και Μάθιους

Στο 62ο λεπτό δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στο παιχνίδι ο Φράνσις Ουζόχο ο οποιος σε σουτ έκανε αρχικά εντυπωσιακή απόκρουση και ακολούθως σε δεύτερη φάση μπόρεσε να αποκρούσει χαμηλά σε κόνρερ.

Παναγιώτου, Βενιζέλου και Ασημένος μπήκαν στο 66ο λεπτό στη θέση των Μίλετιτς, Λέτσιακς και Χαραλάμπους

Άστοχο σουτ έγινε στο 69ο λεπτό από τον ΠΑΣ

Στο  77ο λεπτό ο Μιξ έστειλε μπαλιά στον Κακουλλή στην περιοχή, αυτός δοκίμασε να πλασάρει όμως έβαλε κόντρα αμυντικός του ΠΑΣ και έστειλε σε κόρνερ

Μεγάλη ευκαιρία έχασε στο 82ο λεπτό ο ΠΑΣ όταν ο Ροσέρο από κοντά βρέθηκε σε θέση για να σκοράρει όμως σουταρε ψηλά

Πολύ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 86ο λεπτό όταν ο Γιούστε έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά στον Κακουλλή ο οποίος απέναντι στον Αθανασίου πλάσαρε όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

Στο 89ο λεπτό ο Χρίστου έκλεψε έξω από την αντίπαλη περιοχή, έδωσε στον Ασημένο που σέντραρε στον Κακουλλή ο οποιος από κοντά με κεφαλιά σκόραρε το γκολ που έδωσε τη φιλική νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ.