Home TOP NEWS Ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει…

Ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει…


Από τότε που ανακοινώθηκε ο Μπράντον Μπάρκερ στις 30 Ιουνίου, εκ τότε δεν είχαμε κάποια άλλη μεταγραφική εξέλιξη και άπαντες είναι στο ακουστικό περιμένοντας την πολυπόθητη 5η κίνηση και όχι μόνο.

Σε λιγότερο από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 18 Αυγούστου η ομάδα μας θα ριχθεί στην Ευρωπαϊκή “μάχη”, ενώ νωρίτερα θα προηγηθεί το Σούπερ Καπ στις 12 Αυγούστου με τον Απόλλωνα, συνεπώς η κλεψύδρα του χρόνου για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις αδειάζει.

Ο χρόνος που είχε η ομάδα προγραμματισμού για τον “εμβολιασμό” του ρόστερ στις θέσεις που χρειάζεται σιγά – σιγά μειώνεται και απάντες που ασχολούνται στο κομμάτι των μεταγραφών θα πρέπει να κινηθούν ακόμη γρηγορότερα έτσι ώστε να καλύψουν τις 3-4 θέσεις που χρειάζεται να καλυφθούν.

Η ομάδα μας σήμερα συμπληρώνει τρεις μέρες παραμονής της στην Πολωνία και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο στα μεταγραφικά, δεν μπορούμε φυσικά να ξέρουμε αν υπάρχει κινητικότητα στο κομμάτι αυτό, αφού οι τέσσερεις μεταγραφές έκλεισαν με πάσα μυστικότητα.

Είναι όμως πολύ σημαντικό ο επόμενος ή οι επόμενοι που θα ανακοινωθούν να γίνει το συντομότερο. Ετσι δεν θα χαθεί άλλο χρόνος προετοιμασίας και οι ποδοσφαιριστές να μπορέσουν να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο σύνολο, να παρακολουθήσουν το βασικό στάδιο του στησίματος της ομάδας, να αφομοιώσουν τα θέλω του προπονητή και να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν στα πρώτα παιχνίδια.

Είναι σημαντικό λοιπόν στις προπονήσεις και στα φιλικά ο Λένον να έχει ένα συμπληρωμένο ρόστερ αφού αυτό θα φέρει τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα σε Κύπρο και Ευρώπη.