Home TOP NEWS ΟΜΟΝΟΙΑ φτιαγμένη με τα δικά του θέλω!

ΟΜΟΝΟΙΑ φτιαγμένη με τα δικά του θέλω!


Ο Νιλ Λένον θα βρίσκέται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας από την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα μας και σε άλλες επιτυχίες στην Ευρώπη και στην Κύπρο έχοντας ως στόχο να επαναφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στην κορυφή του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Μια πολύ σημαντική παράμετρος για τον Βορειοϊρλανδο κόουτς είναι ότι η ομάδα μας φτιάχνεται με τα δικά του θέλω και με τις δικές του απαιτήσεις, ενώ αρκετά σημαντικό και μπορεί να θεωρηθεί σαν ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι και το γεγονός ότι ο Νιλ Λένον θα προετοιμάσει όλο το καλοκαίρι το σύνολο που έχει στην διάθεση του με στόχο να παρουσιάσει μια δυνατή ΟΜΟΝΟΙΑ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο κόουτς έχει λοπόν την σπουδαία ευκαιρία ευκαιρία να δουλέψει με την ησυχία του μαζί με τους ποδοσφαιριστές του, να τους προετοιμάσει όπως αυτός θέλει, να τους περάσει τα δικά του θέλω από την αρχή, έτσι ώστε να μπορέσει να δει την ΟΜΟΝΟΙΑ να συνεχίζει απ’ εκεί που σταμάτησε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Δείγμα της φιλοσοφίας του Νιλ Λένον το είδαμε κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν και στα παιχνίδια που κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας. Στο κύπελλο εκεί δηλαδή που η μπάλα “έκαιγε” είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο, πιο λίγα πράγματα είδαμε στο πρωτάθλημα αφού στο δεύτερο γκρουπ δεν υπήρχε κάποιο βαθμολογικό κίνητρο.

Σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ και ειδικά για τον Νιλ Λένον την φετινή σεζόν, από την στιγμή που ο κόουτς έβαλε τις δικές του πινελιές στο ρόστερ, θα προετοιμάσει την ομάδα μας όπως αυτός θέλει, τότε θα έχουμε ένα μεγάλυτερο δείγμα απ’ αυτόν και θα μπορέσουμε να κάνουμε σε βάθος χρόνου εκτίμηση για το έργο του.