Home TOP NEWS Σε άλλες ταχύτητες ο Μπρούνο και η… ικανοποιήση για τις στατικές φάσεις!

Σε άλλες ταχύτητες ο Μπρούνο και η… ικανοποιήση για τις στατικές φάσεις!

Ο Μπρούνο πρόσθεσε στα πόδια του άλλο ένα σαρανταπεντάλεπτο φορώντας την πράσινη φανέλα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόσο στο φιλικό απέναντι στην Χάποελ Χαϊφα, όσο και  σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε σε κάποια σημεία του αγώνα την ετοιμότητα του, αλλά και την κλάση του.


Ο Μπρούνο Φελίπε και στο χθεσινό φιλικό “κατάπιε” αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, ταλαιπώρησε σε πολλές περιπτώσεις τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, ενώ και πάλι φάνηκε το εξαιρετικό κράτημα μπάλας που έχει, κάτι που μπορεί να δώσει ηρεμία, αλλά και σιγουριά στο παιχνίδι της ομάδας μας.

Αυτό που σημειώνουμε για τον Μπρούνο Φελίπε από την χθεσινή φιλική αναμέτρηση ήταν και οι εξαιρετικές εκτελέσεις κόρνερ οι οποίες δημιουργήσαν καταστάσεις στα καρέ των αντιπάλων. Μάλιστα σε μια περίπτωση η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να σκοράρει και σε άλλη δημιούργησε μεγάλη ευκαιρία με τον Λέτσιακς με τον αντίπαλο κήπερ να λέει όχι στον Τσέχο.

Σίγουρα αυτό είναι ένα στοιχείο που έλειπε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το οποίο έρχεται να προστεθεί, η δημιουργία δηλαδή φάσεων από στημένες μπάλες κι από την στιγμή που ο Μπρούνο έδειξε ότι το έχει και μπορεί να προσφέρει σε αυτό το κομμάτι εικάζουμε ότι ο Νιλ Λένον θα το δουλέψει περισσότερο και θα αναθέσει στον ποδοσφαιριστή μας αυτή την δουλειά.