Home TOP NEWS Τα δεδομένα με αυτούς που έμειναν εκτός στο χθεσινό φιλικό

Τα δεδομένα με αυτούς που έμειναν εκτός στο χθεσινό φιλικό

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσητκαν στο χθεσινό φιλικό με την Χάποελ Χαϊφα να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.Απο αύριο το σκηνικό της προετοιμασίας της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα μεταφερθεί στην Πολωνία και εκεί ουσιαστικά θα γίνει το τελικό μοντάρισμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Στο χθεσινό φιλικό με την Χάποελ αρκετοί ενδεκαδάτοι ποδοαφαιριστές δεν πήραν καθόλου συμμετοχής, ωστόσο όλοι θα μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν στην Πολωνία.

Στην θέση κάτω από τα δοκάρια ο Νιλ Λένον προτίμησε να μοιράσει τον χρόνο στους Παναγή και τον Κυριακίδη. Ο Ουζόχο έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Φαμπιάνο προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Τόσο ο Νιγηριανός, όσο και ο Βραζιλιάνος κήπερ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα επόμενα φιλικά.

Επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο Φώτης Παπουλής καθώς άργησε να ενταχθεί στις προπονήσεις λόγω του ότι πήρε επιπλέον άδεια από την ομάδα μας ένεκα των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Κύπρου.

Στο ιατρικό δελτίο πριν το πρώτο φιλικό με την Χάποελ Χαϊφα υπήρχαν τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου που είναι στα τελικά στάδια της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση που έκανε, ο Φουάντ Μπασίρου που δέχθηκε μια κλωτσιά στην προπόνηση και ο Νικόλας Παναγιώτου που ένιωσε σφίξιμο και προτιμήθηκε να παραμείνει εκτός προληπτικά.

Όσον αφορά τον Λοίζου που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του χθεσινού φιλικού, θα πρέπει οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να περιμένουν να υποχωρήσει η φλεγμονή στον αστράγαλο και ακολούθως ο ποδοσφαιριστής να περάσει από εξετάσεις και συγκεκριμένα από MRI για να διαφανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.