Home TOP NEWS Θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και τα βλέμματα!

Θα τραβήξουν το ενδιαφέρον και τα βλέμματα!

Η ομάδα μας συνεχίζει με ενταντικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, η οποία θα είναι και παλί αρκετά απαιτητική, αλλά και δύσκολη με μπόλικα ματς τόσο εντός, όσο και εκτός συνόρων.


Το σύνολο του Νιλ Λένον και των συνεργατών του αυτές τις μέρες βρίσκεται στα ορεινά και συγκεκριμένα στην Κυπερούντα όπου συνεχίζει απ’ εκεί τις προπονήσεις, ενώ την ίδια ώρα άπαντες αρχίζουν να σκέφτονται και τις πρώτες ανεπίσημες εξετάσεις οι οποίες θα είναι με την Χάποελ Χαϊφα την ερχόμενη Δευτέρα στο ΓΣΠ.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς αναμένεται πάντως στο φιλικό να δώσει χρόνο σε πολλούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις, οι οποίες λίγες μέρες αργότερα θα συνεχιστούν στην Πολωνία, εκεί που θα γίνει ουσιαστικά και το τελικό μοντάρισμα της ομάδας μας.

Πάντως την ερχόμενη Δευτέρα και στο προγραμματισμένο φιλικό με την Χάποελ Χαϊφα το ενδιαφέρον και τα βλέμματα όλων αναμένεται να είναι στους τέσσερεις νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, τους Μπάρκερ, Μίλετιτς, Μπρούνο Φελίπε και Άνταμ Μάθιους.

Ο κόσμος θα έχει μια πρώτη ευκαιρία να τους δει σε δράση εντός των τεσσάρων γραμμών, όπως φυσικά και ο Λένον ο οποίος θα βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Άλλωστε τα φιλικά είναι για τους προπονητές για να δουλέψουν πράγματα, τακτικές και να δουν την ετοιμότητα της ομάδας τους πριν τα επίσημα ματς.