Home TOP NEWS Ανδρέας Δημητρίου: “Μας είπε ψέματα ο παίκτης – Αντί στα γραφεία...

Ανδρέας Δημητρίου: “Μας είπε ψέματα ο παίκτης – Αντί στα γραφεία έφυγε από τη Κύπρο, μέσω Πάφου”

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Αντρέας Δημητρίου μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα στο Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα σπορ» με τους Άλκη Μπότσο και Ανδρέα Πογιατζή.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την κλήρωση: «Όμορφα συναισθήματα, ανυπομονούμε να το ζήσουμε. Η ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αυτός είναι ο στόχος της Ομόνοιας. Δεν έχουμε προτίμηση με όποιαν κληρωθούμε θα πρέπει να παλέψουμε όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ καλά, αυτό φάνηκε μέσα από την προετοιμασία, εστίασε περισσότερο στο θέμα της φυσικής κατάστασης. Τώρα η ομάδα εμβαθύνει περισσότερο με στόχο να είναι έτοιμη στην Ευρώπη αλλά και στο Σούπερ Καπ. Υπάρχει ο χρόνος ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων».

Για το ναυάγιο με την περίπτωση Λακμέλ Ζε: «Συμφωνήσαμε με τον παίκτη και την Άντβερμπ και υπογράψαμε προσύμφωνο. Ακολούθως διευθετήθηκε η κάθοδος του ποδοσφαιριστή και αυτός ήρθε την Κυριακή στην Κύπρο. Την Δευτέρα άρχισε να διαφοροποιεί την στάση του με προφάσεις και ψέματα, ότι δηλαδή είχε πονοκέφαλο και ότι πονούσε το πόδι του. Ενημερώσαμε την Άντβερμπ για την εξέλιξη της όλης υπόθεσης. Αργότερα είχαμε συνάντηση μαζί του και ο ποδοσφαιριστής παραδέχθηκε ότι είχε επαφές με την Φερεντσβάρος . Εμείς του εξηγήσαμε ότι δεν μπορεί να πάει σε άλλη ομάδα. Έδειξε κατανόηση και βάλαμε νέο ραντεβού αργότερα για εξετάσεις το απόγευμα. Τελικά αντί να έρθει στα γραφεία έφυγε από τη Κύπρο, μέσω Πάφου. Η Φερεντσβάρος δεν είχε άδεια για επαφές με τον παίκτη, ενημερώθηκε από την Άντβερμπ και αυτό είναι παράνομο. Μιλήσαμε με την Ουγγρική ομάδα και της εξηγήσαμε για το θέμα και ότι έπρεπε να σεβαστεί τις διαδικασίες. Μας αρνήθηκε προφορικά ότι έχει επαφές και της ζητήσαμε να μας ενημερώσει και γραπτώς,  όμως, δεν έγινε ποτέ αυτό. Θα διεκδικήσουμε μέσω FIFA όλα τα δικαιώματα μας και ενημερώσαμε γι’ αυτό και την Φερεντσβάρος».