Home TOP NEWS Αυτός κάνει… παιχνίδι και ετοιμάζει πλάνο πρόκρισης!

Αυτός κάνει… παιχνίδι και ετοιμάζει πλάνο πρόκρισης!


Μπορεί ο προπονητής της Γκεντ, Χάιν Φαν Χέζενμπρουκ, να έκανε επίκληση στην υποτίμηση που επέδειξε η ομάδα του στο πρώτο ματς, ωστόσο, τουλάχιστον με το δικό μας μυαλό, δύσκολα γίνεται πιστευτός.

Άλλωστε πως γίνεται κύριε να υποτιμάς μία ομάδα που ένα χρόνο προηγουμένως έριξε 4 σε μία εκ των δυνατών ομάδων του πρωταθλήματος που συμμετέχεις. Any way. Μάλλον το είπε για να ελαφρύνει τη δική του θέση αλλά και για να ανεβάσει το ηθικό στην ομάδα του ώστε να πιστέψει περισσότερο στην πρόκριση.

Και δεν λέμε ότι η Γκεντ δεν έχει πιθανότητες. Κάθε άλλο. Ακόμα κι έτσι, με το σκορ διαμορφωμένο στο καθαρό 2-0 υπέρ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Βελγική ομάδα εξακολουθεί να είναι πιο πάνω ποιοτικά από την ομάδα μας. Καμία αντίρρηση σε αυτό.

Και το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού ήρθε διότι ο Λένον κέρδισε στη… σκακιέρα τον αντίπαλο του. Διάβασε στον απόλυτο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο θα κυνηγούσε αποτέλεσμα η Γκεντ και την έπιασε εξ απροόπτου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έκλεψε αποτέλεσμα την περασμένη Πέμπτη. Είδε στα μάτια την αντίπαλο της, αφού πρώτα περιόρισε τα δυνατά της σημεία και διάβασε άψογα τις αδυναμίες της.

Και αυτό είναι που θα επιχειρήσει να κάνει ξανά ο Λένον. Το ενδεχόμενο να δούμε ξανά διαφορετική εντεκάδα και σχηματισμό είναι κατά την άποψη μας το πιθανότερο σενάριο. Και υπάρχουν αυτοί που διεκδικούν με αξιώσεις θέση στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Αυτό που μένει να απαντηθεί είναι το τι θα πράξει ο Βορειο-Ιρλανδός. Θα επιχειρήσει να κάνει και πάλι παιχνίδι αναμονής ή θα δοκιμάσει αυτή τη φορά να περιορισεί την αντίπαλο κάνοντας παιχνίδι επιβολής; Θα προσπαθήσει να παίξει με το χρόνο ή θα ψάξει γκολ για να σκοτώσει τις πιθανότητες της Γκεντ;

Το βέβαιο είναι πως αυτό που έκτισε στο πρώτο 90λεπτο του δίνει το δικαίωμα να κάνει αυτός… παιχνίδι!