Home TOP NEWS Δουλειά σε όλα τα μέτωπα…

Δουλειά σε όλα τα μέτωπα…

H μεταγραφή του Ρομάν Μπεζούς έκλεισε και επίσημα κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας με τον ποδοσφαιριστή, να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, βάζοντας στην συνέχεια την υπογραφή του στα συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα μας.


Μετά τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή, η ΟΜΟΝΟΙΑ στρέφει την προσοχή της στις επόμενες κίνησεις. Ως γνωστό η ομάδα προγραμματισμού ψάχνει για ένα επιθετικό, για ένα ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, «box to box», αλλά και για αριστερό μπακ ο οποίος θα πλαισιώνει τον Γιαν Λέτσιακς.

Ήδη οι ανθρώποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ασχολούνται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ώρα να προκύψουν εξελίξεις πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Τρέχουν για Απόλλωνα

Την ώρα που η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει εντατικά για την περαιτέρω ενίσχυση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παράλληλα γίνεται δουλειά και στο “Ηλίας Πούλλος”, με τους Νιλ Λένον και τους συνεργάτες του να προετοιμάζουν τους ποδοσφαιριστές τους για τον μεγάλο αγώνα της Παρασκευής(12/8|20:30) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στον οποίο θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του καταστρώνει τα πλάνα του, έτσι ώστε σε τρεις μέρες να παρουσιάσει στο “ΑΕΚ Αρένα” ένα δυνατό σύνολο το οποίο, θα μπορέσει να διατήρησει τα σκήπτρα στον θεσμό του Σούπερ Καπ και θα μπορέσει, να προσθέσει άλλο ένα τίτλο στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του συλλόγου.