Home TOP NEWS Ένας Μιξ, άλλο πράμα!

Ένας Μιξ, άλλο πράμα!


Ακόμα μία τρανή απόδειξη, όταν βιάζεσαι να κρίνεις και να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα μένεις εκτεθειμένος, ήταν η χθεσινοβραδινή παρουσία του Μιξ Ντίσκερουντ.

Ο Αμερικανός έκανε μακράν την κορυφαία του εμφάνιση από την ημέρα που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και η συμβολή στο να δούμε μία εικόνα από την ομάδα, όπως την χθεσινή, ήταν τεράστια.

Διάβαζε όλο το παιχνίδι των αντίπαλων, έκανε αμέτρητα κλεψίματα στο χώρο του κέντρου, με τη μπάλα στα πόδια ήταν αλάνθαστος, κάλυψε χιλιόμετρα, είχε και την προσπάθεια του για γκολ. Ήταν άρχοντας στο χώρο του, αδιαπέραστος αμυντικά και με συνεισφορά στο δημιουργικό μας παιχνίδι.

Ο Ντίσκερουντ είναι παίκτης ποιότητας, μπορεί να μην διαθέτει την ταχύτητα όμως αυτό αντισταθμίζεται εύκολα από το νούσιμο παιχνίδι του, τις σωστές τοποθετήσεις του αλλά και το εκτόπισμα του στο χώρο που κινείται.

Ας μην ξεχνάμε πως οι παίκτες προέρχονται από το δύσκολο στάδιο της προετοιμασία και τώρα αρχίζουν να βρίσκουν τη φρασκάδα του. Με βάση αυτό που είδαμε χθες βράδυ, μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τον Μιξ.