Home TOP NEWS Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Μπεζούς

Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Μπεζούς

Λίγες μέρες μετά που γύρισε σελίδα στην καριέρα του, ο Ρομάν Μπεζούς επιστρέφει ξανά στην “Ghelamco Arena” αυτή την φορά ως αντίπαλος της πρώην του ομάδας, της Γάνδης όντας πλέον ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός με το που ήρθε στο “Ηλίας Πούλλος” έσκυψε κεφάλι και στρώθηκε στην δουλειά και ήδη πήρε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την ομάδα μας στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα για το Σούπερ Καπ.

Πάντως ο Μπεζούς με την δουλειά που κάνει στις προπονήσεις, δείχνει να είναι ακόμη πιο έτοιμος και πλέον έχει θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Νιλ Λένον, ο οποίος καλείται να πάρει την τελική απόφαση αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα ή όχι κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Σίγουρα η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη ένα ποδοσφαιριστή σε ένα τέτοιο ματς με τα χαρακτηριστικά που κουβαλάει ο Μπεζούς, καθώς είναι ο παίκτης που μπορεί να κρατήσει μπάλα, να ηρεμήσει το παιχνίδι της ομάδας και παράλληλα θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα με τις κάθετες του.

Η λογική λέει πάντως ότι αν δεν δούμε τον Μπεζούς να ξεκινάει στο βασικό σχήμα, σίγουρα θα τον δούμε να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο της “Ghelamco Arena” ως αλλαγή, με το παιχνίδι για τον Ουκρανό να είναι ιδιαίτερο, αφού θα είναι κόντρα πρώην του ομάδα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι, αρκετά Βελγικά ΜΜΕ ασχολούνται με την επιστροφή του Μπεζούς και ότι θα τεθεί για πρώτη φορά αντίπαλος με την Γάνδη.