Home TOP NEWS Match Report: Δεν δώσαμε, δεν πήραμε σε ένα ματς που τελειώσαμε άδικα...

Match Report: Δεν δώσαμε, δεν πήραμε σε ένα ματς που τελειώσαμε άδικα με 9 παίκτες


Αναμέναμε ότι η ομάδα θα ήταν επηρεασμένη στο σημερινό παιχνίδι, ύστερα από την Ευρώπη,  όμως όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Οι παίκτες έδειχναν να θέλουν αλλά να μην μπορούν. Ήταν σαν να ξεφούσκωσαν από την προσπάθεια της Ευρώπης. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να καταγράψουμε την πρώτη αποτυχία στον φετινό μαραθώνιο στην Πάφο.

Το τελικό … ήρθε ύστερα από ένα ενενηντάλεπτο στο οποίο λιγα πράγματα φτιάξαμε στο γήπεδο. Και τα αρνητικά πέραν της ήττας ήταν ικι άλλα. Ήταν ο τραυματισμός του Κακουλλή αλλά και οι αποβολές του Κασάμα και Παναγιώτου.

Ελέγχεται σίγουρα η διαιτησία Κουμή ο οποίος εξάντλησε την αυστηρότητα του σε δύο φάσεις στις κόκκινες στις οποίες, εμείς είδαμε άλλα πράγματα.

Στο παιχνίδι… δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, δεν φτιάξαμε φάσεις δεχθήκαμε κι ένα γκολ και μείναμε πίσω στο σκόρ.

Μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να τρέξουν οι ποδοσφαιριστές μας όμως φάνηκε από την αρχή πως οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο αποφασιστικοί στο γήπεδο.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού ο Ακρίτας σκόραρε και η ομάδα έπρεπε πλεόν να τρέξει για να απαντήσει. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό αλλά ο Ακρίτας ήταν καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο.

Έγινε νωρίς  αναγκαστική αλλαγή ο Κακουλλής στο 15ο λεπτό. Αποχώρησε με μυικό τραυματισμό και τη θέση του πήρε ο Ζαχαρίου.

Ο Ακρίτας ήταν η ομάδα που κράτησε περισσότερο μπάλα στο πρώτο μισό του ημιχρόνου. Ήταν γενικότερα πιο απειλητικοί οι γηπεδούχοι και πιο επικίνδυνοι μπροστά στην εστία μας.  Μάλιστα η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν για τον Ακρίτα ο οποίος πλησίασε στο 2-0 στο 30ο λεπτό ύστερα από κόρνερ.

Προσπαθούσαμε συνεχώς να βρούμε λύσεις επιθετικά όμως αδυνατούσαμε να δημιουργήσουμε. Μάλιστα ήταν η ομάδα του Μπαντία αυτή που έβγαινε με περισσότερες απαιτήσεις στην επίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Κασάμα έδωσε λίγη ώθηση στην ομάδα όμως τίποτα δεν έδειχνε να μπορεί να αλλάξει. Ούτε ο Ζαχαρίου έδωσε βοήθειες, ούτε αργότερα οι Μάταβς, Μιξ. Ο Παπουλής προσπάθησε όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Η πρώτη ήττα με το καλημέρα στο νέο πρωτάθλημα είναι γεγονός…