Home TOP NEWS Με “όπλο” τον κόσμο και… ασπίδα το 0-2!

Με “όπλο” τον κόσμο και… ασπίδα το 0-2!

H ομάδα μας συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με τη Γάνδη, παιχνίδι το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο ΓΣΠ (25/07, 20:00).


Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο στο Βέλγιο δίνει ένα καλό προβάδισμα και πλεονέκτημα στην ομάδα μας, ωστόσο άπαντες στο “Ηλίας Πούλλος” ξέρουν ότι μπροστά τους έχουν άλλα δύο ημίχρονα κι άλλα 90λεπτά και ότι δουλειά δεν έχει τελειώσει ακόμη.

Η Γάνδη είναι ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, με αρκετές παραστάσεις στην Ευρώπη, που έδειξε ότι ξέρει να αντεπεξέρχεται σε δύσκολες και “καυτές” έδρες γι’ αυτό θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε ολόκληρο τον επαναληπτικό από τους ποδοσφαιριστές του Νιλ Λένον.

Φυσικά, η ομάδα μας έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση για πολλούς λόγους και θα πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτεί.  Έχει το μαξιλαράκι του 0-2 στο Βέλγιο και παράλληλα θα έχει σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ, ο οποίος είναι έτοιμος για το Sold Out και να γεμίσει απ’ άκρη σε ακρή το ΓΣΠ.

Ο 12ος παίκτης της ομάδας μας τρελάθηκε από το αποτέλεσμα στο Βέλγιο και είναι έτοιμος να βρεθεί στο γήπεδο την Πέμπτη το βράδυ στο πλευρό της ομάδας μας, για να σπρώξει με τον δικό του τρόπο τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας στο να κρατήσουν το αποτέλεσμα γιατί όχι και στη νίκη η οποία θα μας εξασφαλίσει την είσοδο στους ομίλους του Europa League.