Home TOP NEWS Ο Λένον για τον θρίαμβο, τους παίκτες του και τα μεταγραφικά και...

Ο Λένον για τον θρίαμβο, τους παίκτες του και τα μεταγραφικά και την αυριανή κλήρωση


Είπε στη διάσκεψη τύπου μετά τον θρίαμβο ο Λένον:

Είχαμε τον Φαμπιάνο. Σημαντικό το ότι κρατήσαμε το μηδέν.Σίγουρα θα υπάρχουν και στιγμές στο παιχνίδι που θα δεχθούμε πίεση.  Κάνεαμε πολύ καλό παιχνίδ στο Βέλγιο όμως στο δέυτερο ημίχρονο η Γάνδη έφτιαξε ευκαιρίες. Ένιωσα ότι θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ. Είναι εντυπωσιακό το τελικό 4-0 και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μας, τον σύλλογο και το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Είμαι πολύ περήφανος προπονητήες για τους παίκτες, τον κόσμο, την ομάδα ευρύτερη. Φανταστική νύχτα για την ομάδα. Ανοίγει ορίζοντες για το μέλλον. Μπράβο στους παίκτες μου, τους επαινώ, όταν έγινε η κλήρωση πήραμε την πιο δύσκολη ομάδα και τα πήγαμε εξαιρετικά στα δύο παιχνίδια, παίξαμε φανταστικό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Η ομάδα μας ήταν σήμερα πολύ δυνατή κι έκαναν τον αγώνα σκληρό για τους αντιπάλους. Ανυπομονούμε, θέλουμε ένα σέξι γκρουπ με ωραίες ομάδες για να απολαύοσυμε την εμπειρία του Europa League».

Για τον σχηματισμό:«Είδα τη Γάνδη όταν έγινε η κλήρωση και μου φάνηκε καλύτερο να παίξουμε με τριάδα πίσω. Άξιζε η επιλογή. Αναλύσαμε τον αντίπαλο, διαπιστώσαμε κάποια θέματα στον αμυντικό μηχανισμό του και κτυπήσαμε στην άμυνα τους».

Για τον Χαραλάμπους: «Είναι σπουδαίο παιδί. Έχει προσωπικότητα. Μαθαίνει, έχει πράγματα να δουλέψει αλλά ήταν εξαιρετικός και στα δύο παιχνίδια. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Κακουλλή, σκόραραν δύο Κύπριοι. Και ο Παναγιώτου πίσω ήταν εξαιρετικός. Το ερωτηματικό για τους Κύπριους γενικότερα, όχι τους δικούς μας, είναι η συνέπεια η αγωνιστική κι αυτό ήταν το στοίχημα για αυτούς και το κατάφεραν. Και οι τρεις τα πήγαν πολύ καλά απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο».

Τι άλλαξε σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και η ομάδα παρουσιάστηκε τόσο αλλαγμένη: Δεν ήμουν στο γήπεδο στο Σούπερ Καπ και δεν μπορούσα να κάνω πολλά σε εκείνο το παιχνίδι. Ήμουν τιμωρημένος και αυτό με εκνεύρισε. Όλες οι ομάδες χρειάζονται την καθοδήγηση στον πάγκο του. Λείπε αυτή η φωνή. 

Για τις μεταγραφές: Θα συζητήσουμε πράγματα τις επόμενες μέρες. ήδη πήραμε τον Κασάμα. Ψάχνουμε για επιθετικό και αριστερό μπακ. Δεν έχουμε πολλές θέσεις. Όμως σίγουρα αυτή η επιτυχία είναι ένα δυνατό οικονομικό μπουστάρισμα για την ομάδα. 

Για την κλήρωση και αν έχει προτιμήσεις: (Αστειευμενος είπε αρχικά) Θα προτιμούσα, ίσως τη Ρόμα ή τη Λάτσιο, ίσως τη Γιουνάιτεντ, τη Σεβίλλη. Είμαι ενθουσιασμένος για αύριο. Θα απολάυσουμε ττην ωραία εμπειρία αφού κάναμε το δύσκολο. Είναι τρομερό για την ομάδα τους παίκτες, για την ομάδα αλλά και για έναν προπονητή να κοουτσάρει μία Ευρωπαϊκή ομάδα.