Home TOP NEWS Όλοι μαζί μια γροθιά για την πρόκριση!

Όλοι μαζί μια γροθιά για την πρόκριση!

Η ομάδα μας πριν μια βδομάδα έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι στην “Ghelamco Arena” κόντρα στην Γάνδη, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τους Χαραλάμπους και Μπάρκερ με τα οποία έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.


Απόιψε (20:00) λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φιλοξενήσει στο κατάμεστο ΓΣΠ τους Βέλγους και  όλοι μαζί σαν μια γροθιά, κόσμος και ποδοσφαιριστές, θα προσπαθήσουν να τελειώσουν με επιτυχία αυτό που ξεκίνησε η ομάδα μας στο Βέλγιο πριν μια βδομάδα.

Άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γνωρίζουν ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, ξέρουν ότι μπροστά τους θα βρουν μια ομάδα που ήρθε για να παλέψει για την ανατροπή, ωστόσο όλοι είναι “διψασμένοι” και έτοιμοι να ολοκληρώσουν επιτυχώς την προσπάθεια τους  και να εξασφαλίσουν μια θέση στους ομίλους του Europa League.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στον σημερινό αγώνα θα πρέπει να παρουσιαστεί απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στον στόχο της και με σύμμαχο τον 12ο παίκτη να κάνει ίδια παιχνίδι στο δικό της γήπεδο για να μην επιτρέψει σε καμία περίπτωση του αγώνα να αφήσει τους Βέλγους να ελπίζουν σε κάτι θετικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι αμφίβολοι θεωρούνται οι Φαμπιάνο και Μίλετιτς, εκτός θα είναι ο Λοίζου, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Μορέτο Κασάμα, όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Νιλ Λένον ο οποίος καλείται να απρατάξει μια ενδεκάδα η οποία θα μπορέσει να τελειώσει την δουλειά.