Home TOP NEWS Post Game: Καλημέρα και καλή κλήρωση!

Post Game: Καλημέρα και καλή κλήρωση!


Πως αλλάζει το συναίσθημα στο ποδόσφαιρο μέσα σε κάποιες μέρες ε; Από την έντονη ανησυχία, τη μουρμούρα, τον προβληματισμό, ύστερα από τις εμφανίσεις στα φιλικά και στο Σούπερ Καπ, στο αίσθημα ανάτασης μετά τις δύο μεγαλειώδεις εμφανίσεις και την θριαμβευτική πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Τι κι αν αναμέναμε έναν πολύ πιο δύσκολο αγώνα χθες, από αυτόν της Γάνδης, ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε στο γήπεδο, σχεδόν με μπλαζέ ύφος, επέβαλε το παιχνίδι της πιάνοντας για ακόμα μία φορά στη… φάκα την, κατά τα άλλα πιο ποιοτική και υποτίθεται ανώτερη Γκεντ, και στο μπήκε στους ομίλους με… σβηστές μηχανές, χωρίς καμία υπερβολή!

Το αρχικό μούδιασμα προ μερικών εβδομάδων μετά την κλήρωση ήταν μόνο για εμάς. Ο Λένον και οι παίκτες του ήξεραν ποια θα έπρεπε να ήταν η προσέγγιση. Και η πρόκριση με δύο νίκες πιστώνεται στον Λένον για την αψεγάδιαστη τακτική, η οποία ήταν ακριβώς η ίδια στα δύο παιχνίδια, αλλά και στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που έπιασαν όλοι ανεξερέτως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ απολαμβάνει τους καρπούς της πολύμηνης δουλειάς που έγινε, από την ημέρα που πάτησε πόδι στην ομάδα μας ο Βορειο-Ιρλανδός. Πρώτα έγινε ότι έπρεπε να γίνει ώστε να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ούσα αγωνιστικά ράκος, να μπορέσει να φτάσει μέχρι το κύπελλο και βεβαίως μετά να επικεντρωθεί σε αυτούς τους δύο Ευρωπαϊκούς αγώνες. Και είναι πράγματι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Λένον και η τεχνική του ομάδα, κατάφεραν να παρουσιάσουν μία ομάδα πανέτοιμη την κατάλληλη στιγμή.

Η χρονιά τώρα αρχίζει για την ομάδα μας. Το πρεστίζ που δίνει η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, οι βαθμοί που προσθέτουμε στη βαθμολογία μας στην ΟΥΕΦΑ, το γεγονός ότι είμαστε πλέον ένας ελκυστικός προορισμός για παίκτες υψηλού επιπέδου και βεβαίως τα εκατομμύρια που μπαίνει σίγουρα στα ταμεία μας είναι μερικά απο τα ωφέλη.

Το μεγαλύτερο όμως ώφελος είναι η ψυχική ανάταση του Λαού αυτής της ομάδας ο οποίος πλέει σήμερα σε πελάγη ευτυχίας. Είναι δίπλα στην ομάδα και νιώθει πλέον ότι αυτά που δίνει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τα παίρνει πίσω!

Καλή μας μέρα και καλή κλήρωση να έχουμε!