Home TOP NEWS Συνεχόμενες διεργασίες, αισοδοξία και τα κρισιμα τεστ για τους παρόντες

Συνεχόμενες διεργασίες, αισοδοξία και τα κρισιμα τεστ για τους παρόντες


Συνεχίζεται η προσπάθεια για να καταλήξουν θετικά οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι κρίνονται ως οι καταλληλότεροι για να ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας. Γίνονται διαπραγματεύσεις με συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους οι οποίες για την ώρα είναι στο συγκεκριμένο στάδιο.

Εκφράζεται πάντως η αισιοδοξία ότι η ομάδα θα μπορέσει μέσα στα επόμενα 24ωρα να ανακοινώσει κάποια μεταγραφή. Ο μέσος (box to box) και ο επιθετικός είναι σε πρώτο πλάνο. Θυμίζουμε ότι θα γίνει μεταγραφή κι ενός μεσοεπιθετικού αλλά κι ενός αριστερού ακραίου αμυντικού.

Κι έτσι όπως έχουν σήμερα τα πράγματα φαίνεται ότι τα παιχνίδια με ΑΕΚ Αθηνών αλλά και Απόλλωνα θα αποτελέσουν για το υλικό που έχει στα χέρια του ο Λένον τα κυριότερα τεστ πριν τις αναμετρήσεις με τη Γάνδη. Είναι βασικά πολύ πιθανόν να πάμε στους πρώτους Ευρωπαϊκούς αγώνες με το υπάρχον ρόστερ.

Βέβαια δεν αποκλείεται να δούμε νεοφερμένους οι οποίοι θα ενταχθούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ σε καλή αγωνιστική ετοιμότητα και να είναι σε θέση ο προπονητής να τους υπολογίζει.