Home TOP NEWS Δημοσίευμα στο Βέλγιο: «Εκτός συζήτησης η πώληση του σε άλλη ομάδα»

Δημοσίευμα στο Βέλγιο: «Εκτός συζήτησης η πώληση του σε άλλη ομάδα»


Βρήκε τον μπελά της η Αντβέρπ με τον Λαμκέλ Ζε. Κι εκεί που θεώρησε η διοίκηση της πως θα τον ξεφορτωθεί, τώρα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στις 600 χιλιάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ούτε και στο ενδεχόμενο να τον πουλήσει κάπου αλλού. Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων δημοσίευμα στο Βέλγιο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε. Εκεί που νόμιζες πως τα είχες δει όλα από τον Καμερουνέζο, ξαφνικά έρχεται να σε εκπλήξει. Μετά από τέσσερα χρόνια η Αντβέρπ φαινόταν να έχει βρει αγοραστή για τον μπελά της. Η Ομόνοια Λευκωσίας, σύντομα αντίπαλος της Γάνδης, θα γινόταν ο νέος του προορισμός, Νωρίτερα, η Άμπα της Σαουδικής Αραβίας προσέφερε περισσότερα λεφτά, αλλά ο Ντιντιέ είχε το βλέμμα του στην Κύπρο.

Η Αντβέρπ έδειξε να είναι συνεργάσιμη παρότι η Άμπα προσέφερε περισσότερα χρήματα και το βράδυ της Κυριακής η κίνηση Ζε στην Ομόνοια έδειξε να οριστικοποιείται. Εκπρόσωποι των δύο ομάδων υπέγραψαν τη συμφωνία. Ο παίκτης επίσης συμφώνησε να βάλει την υπογραφή του. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν κάποιες κλασικές εκκρεμότητες, όπως για παράδειγμα να περάσει ο παίκτης από ιατρικές εξετάσεις.

Η Ομόνοια ανακοίνωσε μάλιστα τη μεταγραφή την Κυριακή, αλλά αυτό αποδείχθηκε πρόωρο. Μετά που ο Λαμκέλ Ζε ταξίδεψε για την Κύπρο τη Δευτέρα, ξαφνικά προσπέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. Αποδείχθηκε πως η ουγγρική Φερεντσβάρος ξαφνικά… τράβηξε το μανίκι του Ζε. Ο παίκτης αποφάσισε να γυρίσει το… καρότσι του από την άλλη και να πετάξει για την Ουγγαρία.

Η Αντβέρπ έχει υπογράψει συμφωνία μόνο με την Ομόνοια. Η Φερεντσβάρος προς το παρόν δεν είναι θέμα. Η Αντβέρπ, επομένως, προς το παρόν περιμένει. Είναι ήδη ξεκάθαρο πως αυτό απειλεί να γίνει θέμα για δικηγόρους. Φαίνεται πως η FIFA θα πρέπει να ξεμπερδέψει το μπέρδεμα που προκάλεσε ο Λαμκέλ Ζε.

Το πρόβλημα είναι ότι συχνά παίρνει βδομάδες, ακόμη και μήνες μέχρι η FIFA να βγάλει απόφαση σε τέτοιου είδους υποθέσεις. Κι αν η Ομόνοια είναι σωστή; Οι Κύπριοι λογικά θα στοχεύσουν σε αποζημιώσεις από τον παίκτη. Το να διατηρήσει η Αντβέρπ τον Ζε στην ομάδα δεν είναι πλέον επιλογή, δεδομένης της έλλειψης εμπιστοσύνης. Η Αντβέρπ δεν υπολογίζει πλέον τις 600.000 ευρώ που θα πλήρωνε η Ομόνοια για τον παίκτη. Κι όσο δεν βγαίνει απόφαση, φαίνεται πως είναι εκτός συζήτησης η πώληση του παίκτη σε άλλη ομάδα. Είναι σίγουρο πως ο Λαμκέλ Ζε θα επιστρέψει και θα μείνει μέχρι τον Χειμώνα; Ή ακόμη και μετά από όλα αυτά θα υπάρξει ένας φιλικός διακανονισμός μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών;