Home TOP NEWS Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στο ΓΣΠ

Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο στο ΓΣΠ


Έβαλαν τα κεφάλια μέσα οι ποδοσφαιριστές μας και έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος», προετοιμαζόμενοι για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης.

Στον αγώνα με την Γκεντ στο ΓΣΠ ο στόχος είναι ξεκάθαρος και αδιαπραγμάτευτος. Πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ! Και μπορεί η ομάδα να έφυγε από το Βέλγιο με ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα το οποίο της έδωσε σοβαρότατο προβάδισμα, ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως η δουλειά που θα γίνει στο γήπεδο σε 4 βράδια, θα πρέπει να είναι πολύ περισσότερη από τον πρώτο αγώνα.

Και είναι αλήθεια πως οι Βέλγοι πιάστηκαν και κάπως στον ύπνο προχθές. Ίσως μας υποτίμησαν και λίγο όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα έρθουν για να κυνηγήσουν από την αρχή του αγώνα γκολ, οπότε θα μας βάλουν μεγάλη πίεση.

Αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο Λένον. Και έχει επιλογές για να διαμορφώσει την τακτική του αναλόγα με τις απαιτήσεις του αγώνα. Θα έχει ασφαλώς και τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα, και ο οποίος θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση. Ενδεχομένως και τα κλιματολογικά δεδομένα να επηρεάσουν.

Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο αγώνα, έναν πολύ δύσκολο αγώνα, ο ενθουσιασμός σίγουρα υπάρχει αλλά και η απόλυτη σοβαρότητα και η προσήλωση για να έρθει το ποθούμενο.