Home TOP NEWS Ζωντανά απόψε, από το… σπίτι των Οργανωμένων!

Ζωντανά απόψε, από το… σπίτι των Οργανωμένων!


Είμαστε κι εμείς πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα της ομάδας μας. Πέρα από την γραπτή ζωντανή ενημέρωση που θα δώσει το OmonoiaNews, θα βγούμε ξανά live με ήχο και εικόνα, για τον σχολιασμό του παιχνιδιού με τη Γάνδη, από το οίκημα των οργανωμένων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το Fan Club Λακατάμειας θα μας φιλοξενήσει και από κει θα σας μεταφέρουμε τον παλμό των οπαδών την ώρα του παιχνιδιού, αλλά και μέσα από μία διαφορετική ζωντανή μετάδοση τα όσα θα συμβαίνουν στην «Τζελάμκο Αρένα».

Ο Κώστας Βασιλείου και ο Χρίστος Ανδρονίκου, μέσα από το σπίτι των οργανωμένων μας, θα βγουν ζωντανά 30-40 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Παράλληλα απόψε θα γίνει κάτι επίσης πρωτοποριακό. Το live του ΟmonoiaNews θα μεταδίδεται μέσα από τρεις πλατφόρμες ταυτόχρονα. Από το youtube, από το Facebook και από το instagram.

Οπότε σας προσκαλούμε να παρακαλουθήσετε μαζί μας το παιχνίδι. Μπροστά βεβαίως από την τηλεόραση σας (Primetel 1) και μαζί μας στη μεγάλη παρέα που θα γίνουμε απόψε. Θα μπορείτε επίσης να συμμετέχετε μέσω του δικού σας γραπτού σχολιασμού στα Comment Sections στα social media.