Home TOP NEWS Διόρθωση λαθών για να μην τρέχουμε!

Διόρθωση λαθών για να μην τρέχουμε!


Τέσσερα παιχνίδια, τρείς ήττες και μια νίκη με συντελεστή τερμάτων 4 υπέρ και 8 κατά και προσπαθούμε ακόμη, μέσα από την εικόνα που παρουσιάζει η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο να καταλάβουμε που έχει πάει το καλό πρόσωπο που μας έδειξε στις διπλές αναμετρήσεις με την Γάνδη.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο ημίχρονο με την ΑΕΚ και τα πρώτα 15λεπτά του ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στα υπόλοιπα 300 αγωνιστικά λεπτά η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσίασε μια αποκαρδιωτική εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών, η οποία έφερε τον προβληματισμό και την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών της.

Πλέον με τα όσα βλέπουμε ή καλύτερα δεν βλέπουμε μέσα στο γήπεδο, δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλο μας ή να ψάχνουμε δικαιολογίες. Τα παιχνίδια είναι εκεί, υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να τα ξαναδεί και μπορεί να διαπιστώσει, ότι έχουν γίνει λάθη και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ νοσεί σε όλες τις γραμμές.

Γι’ αυτά που βλέπουμε κυρίως στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια με Ακρίτα, Σέριφ, ΑΕΚ και Απόλλωνα σίγουρα η ευθύνη βαραίνει όλους. Όλοι είδαμε την αργοπορία στην υλοποιήση κάποιων σημαντικών κινήσεων που τώρα φαίνεται ότι όλο αυτό κοστίζει στην ομάδα μας και στον Λένον που δεν βρίσκει ούτε λύσεις από τον πάγκο.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Μπεζούς, Ανσαριφάρντ, Χούπερ, Κίτσος άργησαν να ενσωσματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα με αποτέλεσμα να χάσουν την προετοιμασία και τώρα που τους χρειάζεται η ομάδα να είναι μακριά από τον καλό τους εαυτό, δείχνοντας ότι θέλουν ακόμη χρόνο να φτάσουν στο 100%.

Με τα λόγια φυσικά δεν άλλαζει κάτι στην ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πράξη. Ο Νιλ Λένον και οι συνεργάτες του καλούνται άμεσα να βρουν το τι πάει στραβά, να διορθώσουν τα λάθη, έτσι ώστε η ομάδα μας να βρει αγωνιστική ισορροπία, να αρχίσει να παίρνει σε κάθε παιχνίδι τα επιθυμητά αποτέλεσμα, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.

Παναγιώτης Τούμπας