Home TOP NEWS Ημίχρονο: Πολύ καλή παρουσία και προβάδισμα με το ελάχιστο σκορ στο ΓΣΠ

Ημίχρονο: Πολύ καλή παρουσία και προβάδισμα με το ελάχιστο σκορ στο ΓΣΠ


Μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κρατήσαμε περισσότερο μπάλα στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού και παίξαμε στο μισό γήπεδο την αντίπαλο μας. Δεν μπορέσαμε να φτιάξουμε κάτι καλό στο ξεκίνημα όμως δείξαμε τη διάθεση μας. Η πίεση μάλιστα που ασκήσαμε από την αρχή ψηλά, δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να κάνει το παιχνίδι της.

Μετά τα πρώτα δέκα λεπτά η ΑΕΚ άρχισε κάπως να ισορροπεί και να προσπαθεί να βγαίνει κι αυτή μπροστά. Στη συνέχεια η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη με την ΟΜΟΝΟΙΑ να είναι κάπως καλύτερη και την ΑΕΚ ωστόσο να έχει κάπως πιο καλές στιγμές στο παιχνίδι.

Στο 34ο λεπτό ήρθε η φάση του αγώνα. Ο Μπέζους σημείωσε ένα εντυπωσιακό γκολ με ψαλιδάκι και έβαλε την ομάδα μας μπροστά.

Πατούσαμε καλύτερα σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, δείχναμε πιο γεμάτοι στον αγωνιστικό χώρο και το προβάδισμα μας είναι δίκαιο.

Αν συνεχίσουμε έτσι τότε το πιθανότερο είναι να διευρύνουμε το προβάδισμα μας.

Είναι πολύ καλή απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Α’ ημίχρονο

Στο 7ο λεπτό ο Μπρούνο έδωσε παράλληλη μπαλιά, η πάσα πέρασε για τον Λέτσιακς που σούταρε από πλάγια θέση όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε έξω.

Στο 9ο λεπτό ο Μπρούνο πήρε πάνω του μία δύσκολη φάση από πλάγια θέση, ντρίμπλαρε, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, σούταρε όμως η μπάλα κόντραρε.

Στο 10ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη αξιόλογη επίθεση της ΑΕΚ. Βγήκε σέντρα από δεξιά, ο Γκιούρσκο έκανε ένα σουτ το οποίο δεν του βγήκε και η μπάλα πήγε με ύψος στον Φαμπιάνο.

Στο 15ο λεπτό εκτελέστηκε κόρνερ χαμηλά με πάσα προς τον Γκιούρτσο έξω από την περιοχή, αυτός έκανε με μία σουτ το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Φαμπιάνο.

Στο 19ο λεπτό εκτελέστηκε φάουλ από πλάγια δεξιά από τον Μπρουνο, η απομάκρυνση έφερε τη μπάλα έξω Από την περιοχή όπου ανέμενε ο Μιξ που σούταρε με δύναμη πάνω στον Πίριτς.

Λίγο αργότερα ο Λέτσιακς σέντραρε, ο Μπρούνο επιασε κεφαλιά, ο Μπέζους έκανε προβολη όμως δεν έστειλε τη μπάλα προς την εστία.

Στο 21ο λεπτό η ΑΕΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Φαράζ σέντραρε χαμηλά από δεξιά, ο Λόπες από το ύψος του πέναλτι μόνος δεν βρήκε τη μπάλα.

Στο 26ο λεπτό ο Φαράζ πήρε κάθετη πάσα στην περιοχή μας, τελείωσε από πλάγια θέση άστοχα.

Στο 34ο λεπτο ο Μπέζους πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ. Εκτελέστηκε κόρνερ από τον Μπρούνο στο πρώτο δοκάρι. Έπιασε κεφαλιά ο Γιούστε, η μπάλα πήγε στον Μπέζους ο οποίος μπροστά στο τέρμα με πλάτη έκανε ανάποδο ψαλίδι για να σκοράρει.

Ένα σουτ από τον Χαραλάμπους πολύ καλό στο 45ο λεπτό, έφυγε λίγο έξω.