Home TOP NEWS Αδημονούν για το μεγάλο βράδυ

Αδημονούν για το μεγάλο βράδυ

Το παιχνίδι της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League κόντρα στην Σέριφ και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ ήταν εφιαλτικό αφού η ομάδα μας γνώρισε την βαριά ήττα, επτά βράδια μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε όπως πρέπει κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και με λίγη τύχη θα μπορούσε να έφευγε από το Σαν Σεμπάστιαν με βαθμολογικό όφελος.


Αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με την Σέριφ που όλα πήγαν στραβά από το ξεκίνημα του αγώνα, το σύνολο του Νιλ Λένον, θέλει και δείχνει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο, ότι δεν φοβάται και είναι διατεθειμένη να κοιτάξει τους αντιπάλους που έχει μπροστά της στα μάτια και να παλέψει για το καλύτερο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ετοιμάζεται για το δεύτερο της παιχνίδι στην έδρα της στους ομίλους του Europa League και θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευθεί αυτό απέναντι στην Μαν.Γιουνάιτεντ των πολλών προβλημάτων.

Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ανάμεσα στους δύο συλλόγους παραμένει τεράστια, ωστόσο η μπάλα είναι στρογγύλη, το παιχνίδι θα ξεκινήσει από το μηδέν και οι ποδοσφαιριστές θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν το “καυτό” όπως αναμένεται ΓΣΠ, διεκδικώντας τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο. Άλλωστε το ποδόσφαιρο πολλές φορές προσφέρεται για “μάχες” όπως κι αυτή που θα παρακολουθήσουμε αύριο ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα μας θα προπονηθεί σήμερα στις 18:00 για τελευταία φορά κι ακολούθως ο Νιλ Λένον θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο κόντρα στους “κόκκινους διαβόλους”.