Home TOP NEWS Άσχημα τα νέα για Φαμπιάνο

Άσχημα τα νέα για Φαμπιάνο

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Φαμπιάνο ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την ΑΕΛ και χθες πέρασε από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.


Ο Νιλ Λένον στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα όσον αφορά το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσίασει ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας..

Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικής μετά από ερώτηση ανέφερε πως ο Φαμπιάνο είτε θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες είτε θα χειρουργηθεί.

Η σχετική τοποθέτηση: «Εάν δεν χειρουργηθεί θα μείνει εκτός για μερικές βδομάδες, όμως μία απόφαση που θα κληθεί να πάρει ο ίδιος ο παίκτης, οπότε θα δούμε. Είναι ένας τραυματισμός στο στήθος, οπότε θα δούμε».

Εάν ο τραυματισμός του Φαμπιάνο σχετίζεται με προηγούμενο τραυματισμό και αν υπάρχει η σκέψη για αντικατάστασή του εάν απουσιάσει για μεγάλο διάστημα: «Είναι διαφορετικός τραυματισμός είναι στο στήθος και όχι στον ώμο. Το αν θα χειρουργηθεί ή όχι είναι δική του απόφαση. Εάν δεν χειρουργηθεί θα μείνει έξω για 4-6 εβδομάδες».