Home TOP NEWS Match Report: Παραδοθήκαμε σχεδόν αμαχητί

Match Report: Παραδοθήκαμε σχεδόν αμαχητί


Δεν είδαμε απολύτως τίποτα απόψε από την ΟΜΟΝΟΙΑ, παρά μόνο κάποια προσπάθεια στο τέλος του παιχνιδιού όταν η Σοσιεδάδ είχε πλέον κλειδώσει τη νίκη. Κάποιες προσπάθειες αποσπασματικά σε έναν αγώνα στον οποίο η αντίπαλος μας ήταν απόλυτη κυρίαρχος. Σκόραρε δύο τέρματα, θα μπορούσε για πολύ περισσότερα ενώ εμείς δεν απειλήσαμε σχεδόν καθόλου στα 90 λεπτά.  17 τελικές προσπάθειες κατέγραψε η Σοσιεδάδ και φυσιολογικά επικράτησε πανεύκολα.

Ήταν γρήγορος ο ρυθμός του παιχνιδιού από την αρχή. Η Σοσιεδάδ φυσιολογικά κρατούσε περισσότερη ώρα τη μπάλα και με την πολύ καλή της κυκλοφορία έφτανε έυκολα στη περιοχή μας. Εμεις αν και μπήκαμε με διάθεση στα πρώτα 5 λεπτά, η ανωτερότητα της αντιπάλου μας ανάγκασε να παίζουμε συνεχώς οπισθοχωρημένοι.

Μετά το μισάωρο πατήσαμε 1-2 φορέ την αντίπαλη περιοχή ύστερα από κάποια στημένα, δεν απειλήσαμε ωστόσο. Ήμασταν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο παρατηρητές στο παιχνίδι της αντιπάλου μας και φαινόταν ότι αργά η γρήγορα το γκολ θα ερχόταν. 11 τελικές κατέγραψε στα 45 πρώτα λεπτά η Σοσιεδάδ, σκόραρε στην 11η στις καθυστερήσεις.

Στο δεύτερο μέρος οι Ισπανοί μπήκαν για να καθαρίσυν το ματς και το έκαναν με συνοπτικές διαδικασίες αφού στο 60 ολεπτό βρήκαν το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι.

Από κει και πέρα έκαναν απλά διαχείρηση ενώ εμείς προσπαθήσαμε σε κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσουμε χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Στο τέλος χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να μειώσουμε ενώ ζητήσαμε κι ένα πέναλτι.

Σε γενικές γραμμές η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στις τοποθετήσεις πριν το ματς, ότι δηλαδή θα μπούμε για να είμαστε διεκδικητικοί ή ότι θα μπούμε χωρίς φόβο.

Δίκαιη ήττα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

A’ Ημίχρονο

Το πρώτο σουτ έγινε από τον Ρίκο στο 7ο λεπτό. Ήταν πολύ άστοχο.

Στο 17ο λεπτό ο Κούμπο έκανε σουτ το οποίο πέρασε δίπλα από την εστία του Ουζόχο.

Τεράστια ευκαιρία χάθηκε για τη Σοσιεδάδ στο 20ο λεπτό. Ο Χαράλαμπος έκανε λάθος με τον Καρικαμπούρου να κλέβει, έδωσε στον Ναβάρο ο οποίος μόνος απέναντι στον Ουζόχο πλάσαρε άουτ.

Η πρώτη τελική για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε με ένα άτσαλο σουτ του Κασάμα έξω από την περιοχή στο 29ο λεπτό.

Στο 35ο λεπτό ο Ρίκο έκανε με δύναμη σουτ από δύσκολη γωνία το οποίο πέρασε ψηλά.

Στο 39ο λεπτό ο Ναβάρο πήρε μπάλα στην περιοχή μας, πλάσαρε αδύναμα πάνω στον Ουζόχο.

Στο 44ο λεπτό ο Καρικαμπούρου έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή μας, το οποίο απέκρουσε ο Ουζόχο.

Στις καθυστερήσεις ο Ιγιαραμέντι έχασε τρομερή ευκαιρία μπροστά στο τέρμα μας με τον Καρικαμπούρου να σουτάρει άστοχα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Και λίγο αργότερα σκόραρε. 

Β’ Ημίχρονο

Μπήκε στο γήπεδο ο Παπουλής στη θέση του Μπάρκερ.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε στο 50ο λεπτό ο Χαραλάμπους.

Στο 51ο λεπτό ο Ναβάρο εκτέλεσε φάουλ απευθείας άουτ.

Κίτρινη κάρτα για θέατρο δέχθηκε στο 53ο λεπτό ο Παπουλής.

Στο 60ο λεπτό ο Πατσέκο πήρε πάσα από τον Ναβάρο, ο οποίος ζάλισε την άμυνα μας, έκανε σουτ και σκόραρε.

Στο 64ο λεπτό Μπήκεν οι Γιούστε και Ανσαριφάρντ, στη θέση των Μίλετιτς και Μπρούνο

Στο 72ο λεπτό μπήκε ο Κούσουλος στη θέση του Χαραλάμπους

Στο 74ο λεπτό ο Κακουλλής πήρε μπάλα πλάγια στην αντίπαλη περιοχή και έκανε ένα άστοχο σουτ.

Στο 80′ μπήκε ο Νικόλας Παναγιώτου στη θέση του Μάθιους

Ένα σουτ από τον Παπουλή στο 81ο λεπτό ήταν άστοχο.

Στο 87ο λεπτό ο Ανσαριφάρντ έχασε μεγάλη ευκαιρία, ύστερα από πάσα του Κακουλλή. Βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα όμως σούταρε πάνω σε αυτόν.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ξανά ο Ανσαριφάρντ στο 89ο λεπτό σε μία φάση στην οποία ζητήσαμε και πέναλτι όμως δεν δόθηκε κάτι.