Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Μπλεξίματα και πάει στην Αστυνομία ο Λάμκελ Ζε

Μπλεξίματα και πάει στην Αστυνομία ο Λάμκελ Ζε


Πώς τα καταφέρνει ο Λαμκέλ Ζε, φροντίζει πάντα να βρίσκεται στο προσκήνιο για τους λάθος λόγους.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως θα απασχολούσε τα ΜΜΕ του Βελγίου, αφού θα αντιμετωπίζε την Κυριακή (02/10) την πρώην του ομάδα.

Στο παιχνίδι κόντρα στην Άντβερπ, ευτύχησε να πανηγυρίσει την εντός έδρας νίκη με 2-1 με τη φανέλα της Κόρτραϊκ, με τη συμπεριφορά του ωστόσο να ξεφεύγει από τα επιτρεπόμενα όρια.

Όπως σημειώνουν στο Βέλγιο, στο πρώτο γκολ κι αφού πανηγύρισε την ασίστ που έδωσε στο πρώτο γκολ, λες και ο ίδιος είχε σκοράρει, πήγε μπροστά από την κερκίδα των οπαδών της Άντβερπ, πανηγυρίζοντας όπως ο Χάαλαντ, με τον κόσμο να του ρίχνει ένα πλαστικό ποτήρι.

Ακολούθως, το κυνηγητό ανάμεσα στο ποντίκι και τη γάτα για τον Λαμκέλ Ζε και τους οπαδούς της Άντβερπ συνεχίστηκε, αφού όταν ο Καμερουνέζος παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα. έγιναν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου όπως σταματήσει η ρίψη αντικειμένων και τα ρατσιστικά συνθήματα.

Το όλο σκηνικό, ωστόσο, είχε και συνέχεια.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λαμκέλ Ζε ανέβασε βίντεο στο Instagram με τους πανηγυρισμούς για τη νίκη, γράφοντας «Γ…ω την Άντβερπ».

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει στόχος και να δεχθεί ένα σωρο ρατσιστικά μηνύματα, συνοδευόμενα με φωτγραφίες με μπανάνες, μαϊμούδες κλπ.

Ο ίδιος, ωστόσο, σημείωσε πως είχε γίνει αποδέκτης 100 περίπου μηνυμάτων, τα οποία δεν τον επηρεάζουν. Πιστεύει, όμως, ότι άλλο η κριτική και άλλο ο ρατσισμός και πως δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο.

Καταλήγοντας, συμπλήρωσε πως θα υποβάλει καταγγελία στην αστυνομία όχι γιατί το επέλεξε ο ίδιος, αλλά η Κόρτραικ και πως θα το πράξει την Πέμπτη (06/10).

Πηγή:protathlima.cyprustimes.com