Home TOP NEWS Να κερδίσουν τον Φερέρα…

Να κερδίσουν τον Φερέρα…

Απο την Παρασκευή η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει περάσει στην εποχή του Γιανίκ Φερέρα ο οποίος ήρθε να αντικαταστήσει τον Νιλ Λένον και σίγουρα η πρόσληψη του θα φέρει νέα κίνητρα στους ποδοσφαιριστές.


Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έπαιρναν αρκετό χρόνο από τον Νιλ Λένον, με την αλλαγή προπονητή θα τα δίνουν όλα στις προπονήσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να κερδίσουν τον Βέλγο προπονητή, αλλά και για να κερδίσουν φανέλα βασικού.

Μάταβζ, Ψάλτης, Ζαχαρίου είναι μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που δεν έπαιρναν ιδιαίτερο χρόνο με τον Βορειοϊρλανδό τεχνικό και τώρα θα προσπαθήουν να δώσουν τα πάντα για να τους κοιτάξει ο Φερέρα.

Ο Βέλγος θα έχει πολλά παιχνίδια ενώπιον του και αναμένεται ότι θα δουλέψει με όλους του, τους ποδοσφαιριστές έτσι, ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο που θα θέλει να χτυπάει κάθε παιχνίδι.

Ο Φερέρα ήρθε να φέρει την αλλαγή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, όμως και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δείξουν αποφασιστικότητα, πείσμα και να δουλέψουν πολύ τόσο στις προπονήσεις, όσο και μέσα από τα παιχνίδια για να κερδίσουν θέση στην πρώτη ενδεκάδα.