Home TOP NEWS Να μην φοβηθεί, να δει στα μάτια την Σοσιεδάδ και… να τα...

Να μην φοβηθεί, να δει στα μάτια την Σοσιεδάδ και… να τα δώσει όλα για το βαθμολογικό κέρδος!

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για το έβδομο παιχνίδι της στην Ευρώπη την φετινή σεζόν. Παρατάσσεται στις 22:00 η ώρα στο ΓΣΠ για να δώσει άλλη μια Ευρωπαϊκή “μάχη” απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα έχουν μπροστά τους άλλη μια πρόκληση, καθώς απέναντι της θα έχει μια ισχυρή ομάδα από ένα μεγάλο πρωτάθλημα και με μπόλικες παραστάσεις στα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Το σύνολο του Φερέρα πλέον, θα μπει στον αγωνιστικό χώρο και θα προσπαθήσει να κάνει άλλη μια σπουδαία εμφάνιση όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια στον όμιλο με Σοσιεδάδ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (δις),  ευελπιστόντας ότι αυτή την φορά θα μπορέσει την καλή εμφάνιση θα την συνδυάσει με ένα καλό αποτέλεσμα.

Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Σέριφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ απέδειξε ότι μπορεί και είμαστε βέβαιοι ότι κι απόψε θα το καλό της Ευρωπαϊκό κοστούμι και θα σταθεί αντάξια στην μεγάλη πρόκληση που έχει ενώπιον της.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, Γιανίκ Φερέρα και η ΟΜΟΝΟΙΑ έστειλαν το μήνυμα «η ομάδα δεν πρέπει να φοβάται κανέναν!» και έτσι θα πρέπει απόψε οι ποδοσφαιριστές να βγουν στο γήπεδο να μην φοβηθούν τον αντίπαλο και να κάνουν τα πάντα για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας αφήνει ζωντανούς στην υπόθεση πρόκρισης.