Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Σοσιεδάδ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Σοσιεδάδ

Οι ποδοσφαιριστές μας θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα (17:00) την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος θα γίνει στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.


Η ομάδα μας που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γιανίκ Φερέρα πλέον, ξέρει ότι αύριο θα έχει ένα δύσκολο έργο κόντρα στην φορμαρισμένη το τελευταίο διάστημα Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο θα επιδιώξει να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να κυνηγήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεδομένη είναι η απουσία του Φαμπιάνο, με τον Ουζόχο να μοιάζει ως επικρατέστερος να βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Απ’ εκεί και πέρα στα φωτορεπορτάζ είδαμε τους Κούσουλο και Μπασίρου να ακολουθούν το πρόγραμμα της προπόνησης και ίσως τεθούν στην διάθεση του Φερέρα. Χούπερ και Μάταβζ δεν θα είναι διαθέσιμοι αφού είναι εκτός Ευρωπαϊκής λίστας.

Με το τέλος της προπόνησης που θα γίνει στο “Ηλίας Πούλλος” ο Φερέρα θα γνωστοποιήσει και τους ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του αύριο στην αναμέτρηση που θα γίνει στις 22:00 στο ΓΣΠ.