Home TOP NEWS «Ονειρικό» ταξίδι για ένα παιχνίδι… Once in a Lifetime!

«Ονειρικό» ταξίδι για ένα παιχνίδι… Once in a Lifetime!


Σε μερικές ώρες η ομάδα μας αναχωρεί για το Μάντσεστερ. Η ήττα από την ΑΕΛ μας στεναχώρεσε όμως πρέπει να την αφήσουμε άμεσα, τουλάχιστον προσωρινά, στην πάντα.

Το ταξίδι για το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφονρτ» αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση της παρουσίας της ομάδας μας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και είναι κάτι που κέρδισε με το σπαθί της. Θα αποτελέσει επίσης μία μοναδική εμπειρία για όλους όσοι βρίσκονται στην αποστολή, ποδοσφαιριστές, προπονητές παράγοντες ενώ για τον κόσμο που θα βρεθεί δίπλα στην ομάδα το βράδυ της Πέμπτης θα είναι ένα γεγονός που θα μνημονεύεται στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Μία φορά μπορεί να σου τύχει να βρεθείς στο «Θέατρο των Ονείρων» για να παίξεις απέναντι στη θρυλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα πάμε εκεί για να… ρουφήξουμε το κάθε δευτερόλεπτο αυτής της μοναδικής στιγμής για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

*Και με την επιστροφή στη Κύπρο θα πρέπει να περιμένει τους παίκτες… μαστίγιο και δουλειά, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε δυναμικά στις επιτυχίες, να δηλώσουμε παρόντες, στον ξεκάθαρο στόχος που τέθηκε από την ομάδα, τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος!